THE LAST THING

Kom hem för en liten stund sedan, Var ju med min pojkvän på Nova och hämtade mitt halsband. Visar troligen det imorgon! Sen körde vi hem till honom en liten sväng och sedan körde han hem mig. Ska lägga mig nu för att jag håller på att somna, Godnatt


IDAG


TISDAG

väntar på mitt hjärta, vi ska till nova och sen hem och mysa!

NY DAG NY VECKA

HEJ. imorse var det jobbigt att gå upp och ha en hel ny skol vecka framför sig..Men jag överlevde! Sitter nyduschad och kollar på Danska Hollywood fruar. Innan det gick jag hem till Krissy en sväng och träffade henne och Tessi.

bild från skolan, förra veckan igen tror jag det var? jag och sara!

 
Vill dessutom säga att vi alla lever i en skitsnacks värld. Vart man är lever eller bor, Vill bara säga att lyssna inte på allt som hörs eller sägs. Om man vill säga något så gör man det till dom närmaste och dom man litar på. Sen finns det nästan alltid två sidor av historien också så vill bara komma fram till att man ska ha lyssnat på både sidorna innan man ska kunna få en uppfattning. Only trust yourself..


TRE FAVORITER


MIN HELG

Då har även denna helgen gått, nästan iallafall..några timmar kvar. Igår kväll fick jag hoppa in och jobba, Slutade klockan 8a så mötte jag Tessi så gick vi till nöjes och började plocka godis. Min pappa kom även ditt och hyrde film till oss och handla godis till sig själv! sen gick vi tillsammans hem till mig. Jag och Tessi såg filmen, snackade och åt godis. Hon stack redan lite innan 11 och jag somnade direkt så trött jag var.
Imorse började jag jobba klockan 8 igen.
NU väntar jag på att pappa ska bli färdig därute så vi kan beställa hem mat! om 35 minuter börjar The Hills med, Like it!

LÖRDAG

HEJ. Nu är jag hemma från en natt hos min pojkvän. Igår gick jag ner och åt på två kockar med mamma och mita. Inte förän runt 11 tiden blev jag hämtad här hemma och åkte till min pojkvän. Han stack rätt tidigt imorse, eller lite efter 11 så ett tag efter gick jag upp och åt frukost och snackade med hans mamma i ett tag. Sen missade jag nästan bussen så hon var snäll och körde mig hem istället. Väntar på att pappa ska vakna igen så vi kan fika.

SOMETIMES

ikväll så har jag på mig detta

måste bara tillägga en sak, varför finns det inte ett skit på tv???


SVART SVART

Detta köpte jag på HM idag,


FRIDAY

Då var en veckas skola avklarad. Hade jätte kort dag idag, Från halv 1 till 2. Efter skolan stack jag inom HM och handlade lite, Visar senare!

OUTFITS

Igår i skolan

Idag

:(

sov en liten liten stund efter skolan idag nu mår jag jättejätte illa, skakar och känns som om något sitter i halsen och bara väntar på att komma ut, mår somsagt skit :(

MIN DAG

Idag fyller min lillebror år, Grattis!
Ikväll var jag inne om i malmö för att titta på NRJ in the park. Blev bara ett litet tag men det räckte. Men nu måste jag sova.


EVERYTHING IS GONNA BE OKEY, RIGHT?


time is all we need


OUTFIT

Såg ut såhär idag. Svårt att veta vad man ska klä sig i när det är så kontigt väder. Sol, Regn, Storm..


FOTON

Beställde ju hem 87 foton från Fujis hemsida. Jätte fina foton på riktiga fotopapper. Tycker mycket bättre om att kunna bläddra bland bilder istället för att ha alla på datorn.


dåligt kort på alla bilder, men dom blev jätte snygga och bra kvalite

NEW THINGS

Skola idag igen, det är rätt mycket skillnad på årets och förra årets lektioner. Inte bara att det är nya kurser utan också att lektionerna är så låååånga! innan hade vi nog bara EN enda lektion som låg på över en timme, nu ligger nästan ALLA lektioner ÖVER en timme..Det blir väldigt drygt. Men får funka!.. ska plocka undan på mitt rum nu och ta undan min tvätt så att tiden går tills pappa kommer hem så jag kan äta. Återkommer med outfiten sen

WHITE

Detta skärpet och tightsen fick jag av mamma för ett par dagar sedan. Tightsen gör sig inte riktigt rättvisa på bilden för det är mönster i dom.


TV MYS

Har kollat på Fångarna på fortet och Danska hollywood fruar med mamma ikväll. Ska snart lägga upp något jag fick av mamma för några dagar sedan, som jag totalt glömt! Mina nymålade naglar ska bara torka sen visar jag,

DEL 2

Tänkte fortsätta lägga upp lite bilder nu från hotellet,tyskland och från när vi åt på Jensens Böffhus. Vill ju inte lägga upp alla på en gång för det blir för mycket.

















IDAG BAR JAG DETTA..



MONDAY

Har nästan precis kommit hem från skolan. Ska lägga mig och kolla lite TV nu, har fotat dagens outfit så lägger upp den sen när jag har vilat!

I LÖRDAGS



HELGEN

Min älskling har nästan precis kört. Vi har sett Farsan, ätit godis och druckit läsk här ikväll. Jag har sovit hos honom inatt också så tog vi det lugnt hela dagen och sen körde vi hit och lagade tacos med familjen.
Nya avsnitten av the hills och the city började dessutom idag, Kan inte bli bättre! ska snart visa min outfit från igår på Rix Fm.

SKOLAN

Igår var min första dag i skolan, Hade lite upprop, fick massa papper, schema och hade möte med alla skolans 3or i idrottshallen där vi fick information om lite allt möjligt.

Idag torsdag och imorgon fredag har vi "lära känna varandra dagar"..Då är vi uppdelade i grupper med några 1or,2or och 3or i varje grupp från samma program så är man då ett lag och ska sammarbeta med olika uppgifter. Idag hade vi "tänke" saker, så vi fick svara på olika frågor angående omvårdnaden då eftersom vi går omvårdnadsprogramet..Imorgon ska vi ha mer "ansträngande" då vi ska vara i idrottshallen och samla poäng.

Och på måndag kör vi igång enligt schemat med en massa nya kurser!

UP TO SCHOOL

Godmorgon. Har vaknat från och till hela morgonen vet inte om jag varit rädd att försova mig eller vad det kan vara, Sitter iallafall och kollar på Top Model nu och ska börja fixa mig om ett tag, börjar ju inte förän halv 2 idag.

I CANT

Kan inte somna..får ångest! Tur klockan inte är så jätte jätte mycket än och att jag börjar sent imorgon..
Saknar dessutom min pojkvän, men får träffa honom imorgon om allt går som planerat!

HEMMA SPA

efter jag duschat, gjort hårinpackning och peeling började jag med att föna mitt hår. Sen gjorde jag en facemask, efter det provade jag Pore strips för första gången följt av mina naglar som jag målade, både finger och tår! Och avslutade sedan med att smörja in ansiktet.




IKVÄLL


TA HAND OM SIG SJÄLV

Är nyduschad nu, gjorde en hårinpackning och kroppspeeling också. Ska fortsätta med mitt "hemma spa" nu..


TODAY IM RED


LILL SÖNDAG?

Mina foton kom idag, äntligen! hur fina som helst var dom.. Nyss kommit hem från mormor också, gick ditt i regnet för att lämna ett foto till henne gick inom gunnel påvägen dit också. Ska nog lägga mig och ta det lugnt nu i en timme sen ska jag till mina kusiner & passa dom ett tag.

BANG BANG BOM

Nyss satit på alvin och gänget, ska snart lägga mig till rätta ville bara bjuda på en riktigt bra låt först.


NÖDVÄNDIGT

Var iväg med mamma och handlade innan ikväll. Blev två skrivblock till skolan & två hudkrämer.


DEL 1

Tänkte bjuda på några bilder från danmark/tyskland resan nu. Delar dock upp dom så att det inte blir för mycket på en gång! Så här kommer först några bilder från BonBon land. ENJOY.

PS. Lägger upp betydligt fler bilder här än dom jag la upp på facebook!




























VAD HÄNDER?

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra idag, om jag ska ta tag i mitt rum och storstäda det? vädret är iallafall dåligt, blåser jätte mycket..

RUBRIK?

Handlade några skrivblock idag också eftersom skolan snart börjar, blev två rosa än sålänge måste ju ha fler eftersom jag har fler skolämnen! Handlade även den senaste Chic som jag tänkte kolla igenom nu innan jag somnar.

Jag ska lägga in danmark/tyskland bilderna också! blir kanske imorgon,

PICTURES

Bild 1. Fika på espresso house i onsdags med mamma och anna
Bild 2. I väntan i billen
Bild 3. Jag & Maja väntar på bussen hem från sjukhuset
Bild 4,5 & 6. Speglar oss i annorlunda speglar på sjukhuset






ONSDAGS KVÄLL


UPDATE

min boyfriend har nästan precis stuckit. Igår träffade jag han direkt efter jag varit på sjukhuset. Vi stack hit och åt med min familj + mina kusiner. Vi fikade och började se en film här också sen körde vi och handlade lite gott sen hem till honom. Jag sov där inatt och imorse när vi vaknade mös vi en bra stund sen åt,duschade och fixade vi oss och körde till Nova och beställde ett halsband till mig & kollade lite. Ikväll blev det pizza här sen såg jag & älskling filmen som började på 5an klockan nio. Ska snart ladda upp lite bilder

HURRY UP

Nyduschad och nyss gjort en fransk manikyr. Ska föna håret nu sen fixa mig och ta bussen in till sjukhuset en liten sväng. Men nu måste jag fixa mig bussen går om en timme.

SJUKHUSET

Sitter här inne på sjukhuset nu igen därför dålig uppdatering, Pappa väckte mig vid 10 så slängde jag i mig en bulle och kläder sen åkte in hit så har suttit här rätt länge nu och vet inte när jag åker hem än. Får se..uppdaterar då iallafall


NO NEXT TIME

Regnet bara öser ner, men lite mysigt är det ändå. Inte ett skit på TV ikväll får se om min bror har någon film på datorn som man kan se tänkte fixa mina naglar också men tror jag väntar med det tills imorgon. Har inte mycket att komma med just nu så återkommer nog inte förän imorgon

AWAY

Nu ska jag klä mig lite tunnare känner att jag har alldeles för mycket på mig sen åker jag in till sjukhuset igen och hälsar på min bror. Får se när jag kan uppdatera igen

GODMORGON

Var uppe tidigt idag,om man jämför med annars..haha. Lite innan 10 var jag hemma och hämta min kusin hos honom så gick vi ner till kommunhuset och hämtade våra busskort till skolan, skönt att få det gjort.


INTE ALLTID SOM BESTÄMT

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt..Jag hade tänkt sortera bland mina låder och få lite ordning men så blev det inte..Efter att jag lagat mat så drog mamma med mig & anna till Stadsparken i Lund där vi gick en sväng med hunden sen gick vi ner mot stationen och tog en fika på espresso house och så fick mamma ett mindre trevligt samtal så vi gick tillbaka till bilen och körde hem och sedan tog bilen in till Lund igen till sjukhuset.

JEANS

Fick ett par nya Wrangler Jeans idag när vi var och shoppade..Dom är snyggare på.

DAGENS



LITEN UPDATE

Är nyduschad och ska fixa mig nu sen åka och shoppa med mamma & maja. Hörs senare!

GODKVÄLL

Jag och maja sitter och kollar på Ja vi elskar hollywood och väntar på att pappa ska komma hem med ostpopkorn till oss. Innan det har jag äntligen fått över alla bilder jag vill ha ut på samma dator i en mapp. Nu ska jag bara lyckas beställa dom. Får nog ta hjälp av pappa när han kommer.

MISSAR

Outfitar jag heller inte har kunnat lägga upp

När jag och emil skulle hem till danne och grilla!

På min älsklings födelsedag..dock suddig bild!

Bröllopet

NAVELN

Min nya piercing som jag skulle ha visat för länge sedan men har ju inte kunnat få upp bilderna från min mobil. Men idag lyckades jag äntligen.

TISDAG

Hej. Lite efter att jag gått upp kom mormor och morfar hit med bullar och kaka så vi satte oss där ute och fika lite sen skulle jag och maja bada men det var för kallt för mig så jag la mig bara i solstolen en stund. Sitter här inne nu och maja kollar barnprogram. Har en del att göra idag. Ska blandannat föra runt bilder från alla olika datorer och få dom jag vill ha ut på fotopapper i en egen mapp. Så det ska fixas. Hörs senare

GODNATT

Kollar på Sex and the City tänkte lägga undan datorn nu men ska först bjuda på en bild på mig och maja som togs för några veckor sedan. Osminkad och fixad,Yes!

Nu ska jag somsagt lägga mig till rätta och försöka sova. Kan dock bli rätt svårt just nu för min pappa och morbror är utanför och spelar Wii och dom är inte direkt tysta men får försöka. Godnatt


BORING DAY

Maja låg nyss och somnade i mitt knä medans vi tittade på tv. Har tillbringat hela min dag framför tvn nästan..Otroligt tråkig dag. Får se om jag har något att komma med sen annars återkommer jag imorgon


MÅNDAG

Nu ska jag packa upp min väska och städa undan lite här innan jag ska se Tonårsliv som börjar om lite mer än en timme. Återkommer senare

TYSKLAND SHOPPING





ETT ÅR

Dessa vackra rosorna fick jag av älskling i torsdags på vår ett års dag.

Ser dock rätt hängiga ut på bilden men var ju iväg till i lördags & tyvärr så håller ju inte rosor så länge


TAKE A STEP BACK

Ska lägga mig nu. Imorgon ska jag ladda upp bild på min nya snygga kjol jag köpte i tyskland. Kanske laddar upp några bilder från resan med. Får se..Kommer dock lägga upp dom i omgångar så det inte blir för mycket på en gång och så ni har något att längta efter, hihi. Godnatt


HOME AGAIN

HEJ. Jag är hemma nu efter en mysig och trevlig semester. Kom dock hem igår kväll men har inte hunnit uppdatera än. Idag vaknade jag rätt sent, sen drog mamma,pappa och anna ut mig på äventyr till Tyringe där vi skulle kolla i någon affär. Var inte hemma förän halv 7 igen och då kom min pojkvän så lagade vi mat till min familj och mina kusiner. Sen handlade vi lite godis och mös till filmen som gick på 5an.

ETT ÅR



Idag har jag och min pojkvän ett år tillsammans. Älskar dig oerhört mycket!


MALMÖ SHOPPING






JUST NU

Håller på att göra fransk manikyr på mina naglar just nu innan det packade jag. Åh vad jag hatar att packa..Känns som om man glömmer så himla mycket. Ska snart visa foto på vad jag shoppade igår ska bara måla klart mina naglar.

DENNA VECKAN

i måndags kom min saknade Sara hit. Vi åt först kanelbulle hos mina kusiner sen gick vi hem till mig och kollade först på generation fett sen danska hollywood fruar. När det var slut gick vi ner till nöjes för att handla godis, när vi kom hem till mig igen kollade vi på den senaste Bring it On och sen la vi oss och kollade på O.C tills vi somnade.

I tisdags vaknade vi lite efter 12, vi åt frukost och sedan fixade oss direkt. Kvart i 2 tog vi bussen in till Malmö och shoppade. Vid 5 kom mina föräldrar & hämtade oss så åkte vi och åt Kebab och efter det vidare till Big Bowl och bowlade i en timme. När vi bowlat klart tänkte vi sätta oss på en Espresso House i stan och fika lite men Frapinon var slut överallt så jag & sara gick och satte oss och tog vars en cider så gick mina föräldrar och satte sig på ett annat ställe och drack kaffe. När dom var klara kom dom bort till oss så körde vi hem. Körde bort till Nöjes och hyrde film. Det fick bli A valentine day. Riktigt bra var den, Rekomenderar! Hade kvar godis från i måndags så det åt vi till.

Idag vaknade vi lite efter 12. Pappa hade handlat bullar till oss. Vi tog det lugnt framför TVn sen vid 3 gick hennes buss hem.

SVANEHOLMS SLOTT

I Lördags var jag ju på bröllop. Här får ni några bilder från då.





















THIS DAYS

HEJ. Min älskade vän åkte för ett tag sedan, därför jag inte uppdaterat de senaste dagarna. Men ska berätta sen. Nu ska jag först sätta till att göra lite nytta här..Plocka undan på rummet, rengöra på toaletten och packa. Hörs senare

SPETS AND BLACK


TANKE


i och med att jag var på bröllop igår så tänkte jag säga min åsikt om förlovning. Nu för tiden är inte förlovning så stor sak som det var förr i tiden. Folk förlovar sig hur som helst under vilken ålder som helst. Precis som om det vore en trend. Men det tycker inte jag, hade jag förlovat mig hade det varit för att jag älskar killen och vill dela mitt liv med honom för det är det förlovning leder till senare..Bröllop, Och det handlar om att spendera livet ihop med den man älskar och vill leva med. Dock betyder inte åldern så jätte mycket bara man tar det som en seriös sak. För vem vill förlova sig med en kille under sin ungdom som har varit förlovad med typ 3 tjejer tidigare. Då hade jag inte tagit det som ett allvar om han frågade mig. Om ni förstår hur jag menar?
Som yngst tycker jag att det är 18 år, om man är i ett stadigt förhållande vill säga. För när man fyllt 18 blir man myndig, man kan flytta hemifrån man ska snart sluta skolan om man då gått gymnasiet och börja jobba och komma in i vuxen ålder. Men samtidigt fastnade jag för en kille i "Teen Mom" som går på MTV som bara var 16/17 år när han friade till hans flickvän. Hans pappa förstod inte riktigt honom men han sa att han älskade henne och han ville verkligen spendera livet med henne. Dom hade dock varit tillsammans i något år också och gått igenom en bortadoption. Men det han sa till sin pappa tyckte jag var så himla bra. han förstod vad det innebar att förlova sig. Det var henne han skulle tillbringa sitt liv med!


RSS 2.0