min dag

nu så är jag hemma igen! hade en liten egen skönhets dag här hemma innan efter skolan. Efter det körde jag och carro in till lund till max hamburgarresturang och drack vars en Lyxshake. Efteråt stack jag hem till lizette och slingade och klippte hennes hår! nu blir det big brother. Har bilder att visa er får se om jag orkar det efter bb annars kommer det imorgon!

det närmar sig..

nu är jag hemma efter min längsta skoldag. jag fick förresten mvg på mitt etik prov! nu äter jag en macka sen tänkte jag duscha,raka benen o.s.v allt för att inte somna..

dagens


onsdag

efter skolan idag så stack jag och carro till malmö för att shoppa. Hittade en del som jag tänkte visa för er sen. Vi var hemma vid 5 ungefär så hade vi ingen mat hemma så vi stack till lund och åt lite och nu sitter jag här och måste plugga! får ge gärnet fram tills big brother börjar!

haha..

håller på att se dagens big brother avsnitt. Har nog aldrig skratat såhär mycket till ett enda annat avsnitt. haha herregud. Nu börja det igen och efteråt ska jag sova. så godnatt!

vilken dag..

denna dagen har nästan bara försvunnit..Ska iallafall vara hos barnmorskan nu klockan fyra sen ska jag iväg och jobba efter det. Så hela kvällen försvinner..När jag kommer hem ska jag börja titta på min läxa så allt inte blir så mycket imorgon.
miss you

mutch to do

nu har jag äntligen fått tag i barnmorskan och fick en tid i eftermiddag till och med. Hur bra som helst! nu ska jag gå ut med hunden sen ska jag nog väcka min bror så han kan hjälpa mig att fixa lite på datorn som jag behöver hjälp med. Pappa åkte ju igår och kommer inte hem förän imorgon kväll. Vi hörs senare

godmorgon godmorgon

godmorgon. jag kan aldrig sova mer! vaknade vid åtta idag (egentligen hade både jag & min bror försovit oss då för jag skulle kört honom till jobb idag) iallafall, Så var jag helt pigg när jag vaknade då. Men tvungade mig själv till att försöka somna om. Sov och vaknade i perioder och ungefär vid 10 gick jag upp. Ska ringa barnmorskan nu när dom öppnar klockan 11 sen ska jag ut med hunden.
Förresten, mitt hår ser förjävligt ut. Det står åt alla håll och går inte alls att forma! bara för att jag inte fönade det igår efter jag duschat. Tänkte att så farligt kan det ju inte bli om jag skiter i att föna det..men tydligen!

kom kom till ica nu

Ännu en gång så har Ica lyckats med sin reklam. Har nog aldrig sett dom sända någon dålig reklam överhuvudtaget. Nu i den senaste reklamen släpper dom sin egna låt. Refrängen sätter sig verkligen i skallen på en..ta och lyssna!

dagens stora nyhet

dagens största nyhet idag är nog att Usama bin Ladin är död. Han hittades i sitt hus som han har gömt sig i, i några år. Vilket liv han levt egentligen..Fått gömma sig i så många år sen när någon väl hittar honom(vilket dom skulle gjort förr eller senare vilket som)så dödar dom honom. Känns som om han nästan bara har gått och väntat på sin död..

hel dag

hel stressig dag. Tur jag är ledig imorgon. Direkt efter skolan idag åkte jag till jobb och arbetade till klockan åtta. När jag slutade var min mamma där vid och vi gick inom ica och handlade. har precis hunnit äta lite och duscha. Nu sitter juag och håller på med mitt abonnomang som jag fick idag, äntligen!

today

idag går jag klädd såhär. Lite svårt hur man ska klä sig i detta vädret. Solen skiner men sen blåser det i träden och då har man lätt för att frysa..

andra maj

Godmorgon. När jag vaknade idag var det iskallt på mitt rum..hade glömt sätta på elementet och jag är ju jätte frusen. Ska börja fixa mig nu sen ska jag gå till bussen 20 i 8a. Har tre lektioner idag, slutar halv 2. Så hoppas jag abonnomanget kommit när jag kommer hem!!

inte långt kvar

vet ni vad? idag är det exakt en månad kvar tills jag tar studenten. Så sjukt ändå. Det är ju inte alls länge!!


en outfit


min söndag

jobbade ju ikväll enda till klockan nio. var med om mitt första dödsfall ikväll på jobb..men någongång måste det ju vara den första..Imorgon är det måndag igen, ny vecka och nya tag förmodligen. Jag hoppas verkligen att jag får mitt abonnemang imorgon.

movie

det blev en hemma kväll igår. men jag gick inte och hyrde film utan såg på titanic som gick på tvn istället. 3 timmar satt jag spikad framför den. Den är så otroligt bra och man tröttnar alldrig. Efter det somnade jag på soffan eftersom den slutade rätt sent.
Nu ska jag iväg på någon tygmarknad med mamma sen en sväng till mormor innan jag börjar jobba!

RSS 2.0