ROSA ADIDAS

och detta var då dagens outfit.

MYSPYS

Rosa mjukisbyxor, svart t-shirt och inneskor. En riktig söndags mys outfit! såg alltså ut såhär igår kväll!

THE PERFECT RED ONE

i lördags när jag var på kalas i s.sanby såg jag ut såhär. invigde även den röda klänningen. visst är den snygg?


OUTFIT

såhär såg jag alltså ut i fredags. Både inomhus och utomhus

TODAY

nyss sett ung och bortskämd, och har även lagt in alla outfitbilder så ska bjuda på den nu i flera inlägg. Enjoy

SORRY

FÖRLÅT för världens sämsta uppdatering! jag har inte orkat eller hunnit. Tänkte lägga upp massa outfit bilder till er ikväll men jag tror jag är för trött för det nu. Ni får helt enkelt stå ut så ska jag verkligen försöka lägga ner mer tid här i veckan.

Då var ännu denna helgen slut, fick ääääntligen träffa min pojkvän idag. Riktigt efterlängtat vill jag säga! Ny vecka börjar imorgon, har dock fått lite extra sovmorgon..aldrig fel det. Sen i veckan blir det massa plugg och sånt som vanligt. Men återkommer imorgon och ska försöka vara utvilad och på blogg humör då!

GOOD DAY

hemma efter en rätt så lång dag. Stack först till skolan ju, höll på att dö i kylan!! efter skolan hann jag hem om och åt lite, bytade om o.s.v sen ikväll har jag jobbat. Började halv 4a,det var riktigt kul att jobba ikväll. mycket roliga samtal, julpyntade hela avdelningen o.s.v. tiden gick iallafall riktigt fort, efter jobb blev det att hämta pizza eftersom min familj var ute i malmö och åt, och jag kunde ju inte följa med eftersom jag jobbade. Menmen, skönt att ligga nerbäddad nu. Ska kolla lite tv och kommer nog somna rätt så snart. Hörs imorgon, ska lägga upp outfit bilder då med! godnatt

FRIDAY

Godmorgon. Har nyss duschat och ätit frukost. Ska snart börja fixa mig sen ska jag gå till bussen och åka till skolan. Blir dock en jätte kort dag idag eftersom vi fått hemuppgift på danskan istället, så vi ska bara dit och ha samhälle. Då kanske jag hinner lägga upp några bilder om vi har tur, Ska inte säga för mycket. haha.

SNÖKAOS

Sa ju att jag skulle lägga upp bilder idag men känner att jag inte riktigt har tid och ork för det. Så blir imorgon eller i helgen.
Imorse försov jag mig, vaknade 3 minuter innan jag skulle gå till bussen så det blev lite stressigt. Slutade skolan rätt så mycket tidigare idag. Pluggade lite teori tills vi skulle äta, blev jätte god mat idag, dels eftersom det är pappas fördelsedag ju. Vid halv 6 kom anna-johanna och hellen hit så körde vi in till malmö arena för att se Idol. Riktigt coolt och bra var det. Har några bilder som jag tänkte visa snarast. kanske imorgonbitti om jag orkar eftersom jag har sovmorgon då. Men nu ska jag se O.C hörs imorgon!

HAPPY BIRTHDAY

Idag är det min pappas födelsedag, Grattis pappa!

GODNATT

ska närsom helst sova, har sattit på O.C redan. Börjar tidigt imorgonbitti..Har lite bilder att bjuda på också, kommer förmodligen imorgon om jag hinner! ska försöka. Sov gott hörs imorgon!


BAD BAD DAY

igår var jag i skolan tills runt halv 2 tiden och klockan 3 började jag jobba och slutade inte förän 9. När jag slutade hade tessi ringt mig för hon var ute och gick och när jag slutade så var hon precis vid mitt jobb så vi gick en liten sväng och hon följde mig hem i snön. När jag kom hem duschade jag och åt lite sen gick jag och la mig.
Idag hade vi lite sovmorgon, vaknade med att det var vitt utomhus. Snön hade faktiskt lagt sig. Hade även körtid idag klockan ett men det gick bra trotts snön. Somnade när jag kom hem i ca en timme och nu ikväll har jag läst lite mer än 100 sidor i teoriboken. Är helt slut nu efter det så blir tv resten av kvällen. Skulle egentligen träffat min pojkvän ikväll men blev förhinder..

MITT HJÄRTA

saknar min andra halva så otroligt mycket. är så lycklig för att jag fått lära känna dig. Saknar dig!


MÅNDAGS OUTFIT

Såhär såg jag ut idag!

MONDAY

måndag igen. Skulle göra några teoriprov idag var det tänkt men hittade ju inte mina koder med inloggningarna så jag får läsa i boken sålänge och få mina koder på onsdag när jag ska köra. Nu börjar topmodell. Ses

OVER AND OUT

kollar weekend breaket på mtv idag med. Har inget bättre för mig idag olch det är skit väder, som vanligt. Idag händer inte ett skit. Ska duscha och sånt om ett tag iallafall, får se om jag får lust till att fixa min garderob. Gårkvällen spenderades med tessi,lizette och martina. Vi spelade buzz, sjöng singstar och dansade på wii. Hörs senare!

folk förändras, men jag trodde det var något positivt man ville förändras till


ALLT FÖR MIN SYSTER

såg nyss att filmen allt för min syster började på canal+. har hört kompisar berätta om den och den verkar jätte intressant men samtidigt sorglig. Så får se om jag klarar att hålla mig från tårar.

LÖRDAG

Vaknade rätt tidigt idag fastän jag hade så svårt att somna igår kväll. Sitter och kollar weekend break på mtv nu. Denna helgen är det Run's house. Måste börja plugga teori dock, började inte igår trotts allt. Men man vet inte riktigt hur man ska börja. Men när man väl kommit igång ska det nog gå!

försök inte vara någon du inte är, utan var dig själv


HEADERN

nyss ändrat ut lite bilder i min header som ni kanske såg?..Den yttersta blev lite suddig och konstig i ögonen men det var för att jag var tvungen att förstora den bilden lite, men fixar nog det senare när jag får tid tills det!

Före.


Efter.

PUMP IT UP

Det finns så grym musik just nu. Här får ni tre av mina favoriter!

GIVE ME

HM har så snygga nyheter, hade velat ha allt detta! har redan letat efter den vita mjukisdressen men den har inte kommit ut i butik än.



IGÅR KVÄLL

Detta hade jag på mig igår kväll. linnet och skärpet använde jag för första gången och tightsen köpte jag igår eftersom det är hål i alla mina andra!


REKOMENDERAR

Tänkte bara tipsa om min nya mascara som jag köpte för någon dag sedan, Om du vill ha långa snygga ögonfransar är denna perfekt. Efter bara ett drag ser man hur dom förlängs. Den heter Falsies Volum'Express Drama och ser ut som på bilden!


FRI

sov hos min älskling inatt så tog bussen hem imorse när han skulle till jobb. Det snöade då, dock la det sig inte utan blev bara slask av allt. Var hemma lite efter nio då somnade jag på soffan sedan jag vaknade igen har jag bara legat i soffan och kollat på tv, man får ingen lust till att göra något i detta gråa och trista vädret. Så idag/ikväll ska jag nog hyra film, ta på mig myskläder och tända massa ljus. Låter hur mysigt som helst, eller hur? Måste dock plugga teori också som jag ska göra resten av helgen med. Men bäst att komma igång eftersom dagarna går så himla fort!
p.s ska visa några outfit bilder sen

LÅNGHELG

skolan är slut för denna veckan för imorgon är vi lediga. Så blir lite längre helg. Har nyss fixat mig, ska bara ta på mig strumpor och ytterkläder också sen ska jag ta bussen till min älskling och där ska jag spendera natten är det tänkt. Uppdaterar nog inte förän imorgon igen och då ska ni få min outfit!

OVER AGAIN

Jag somnade innan nio igår, bevis på att jag var helt slut alltså. Idag är jag redan hemma från skolan igen. Hade ju nationella idag i Svenska B tog typ en timme sedan åkte jag med johanna hem annars hade jag aldrig varit hemma såhär tidigt. Måste dock in till lund igen för jag har körlektion senare. men nu ska jag lägga mig och se en film som går på canal+, kommer antagligen somna

LIVETS FAKTA

Ska när som helst se paradise hotell, mamma har tänt lite ljus här hemma med så blir lite mysigt. Efter det blir det väl i form med anna anka, desperate housewifes och tillslut couger town om jag inte skulle råka somna. Återkommer nog inte förän imorgon, Har även nationella då!

Förresten, läst mycket om att det är folk som berättar att den personen har varit otrogen mot den, och då ger den "utsatta" igen genom att berätta att den också varit otrogen mot sin respektive och så blir dom arga/sura och börjar bråka p.g.a att folk skvallrar om sanningen o.s.v men då har jag ett tips till er. Var inte otrogna så har ingen något att säga! så svårt är det faktiskt inte att hålla sig till en. Har man valt att gå in i ett förhållande så har man. Svårare än så är det inte!


DREAMS

Inatt hade jag en hemsk dröm. Men jag är en sådan person som tror att man drömmer saker av en anledning. Antingen är det något man har varit med om, någon händelse man snackat med någon om som man sedan drömmer att det händer personerna man pratade med detta om. Jag hatar mardrömmar! det är det värsta jag vet och en av mina största rädslor. Men vad är det egentligen som gör att vi drömmer det vi drömmer? Är det för våran tankar från dagen, är det att man förutser att det kommer hända? eller vad är det egentligen som gör att man drömmer vad man drömmer?

SMÅ PLOCK

Har varit iväg och shoppat lite med mamma och anna ikväll. Lite blev det allt handlat:




Bild 1. Rosa tops, Bild 2. Vinter stövlar, Bild 3. Rosa & Vita benvärmare, Bild 4. Nagellack borttagning & mascara.

HALKAN

Hey. Jag är hemma igen, har varit och gjort halkan hela morgonen. Var på trafikskolan runt åtta tiden och halv nio körde vi ut till banan och gjorde halkan. gick hur bra som helst. Var i lund runt ett och då tog jag bussen hem. Väntar nu på att mamma ska komma hem, då ska vi hämta anna sen köra en sväng.

MÅNDAGS MYS

Håller på att se paradise hotell nu och efter det börjar top modell. Min älskling kommer också förbi en liten liten stund sen och pussar på mig bara, underbart.. Iallafall när topmodell börjar ska jag plocka fram min energidricka och mitt twix. Måndagar är helt okej ändå, eller?!

KOM IHÅG

här är några måsten som jag ska ha gjort innan veckans slut!


SLINGNING


tänkte visa er resultatet av slingningen jag gjorde på en kompis i lördags. Såhär blev det iallafalll, det var dock väldigt lite färg i paketet så det var precis så att det räckte, hade dock behövts mer men det fick duga. Hon blev iallafall jätte nöjd och det är ju det som är huvudsaken

BORING MONDAY

min huvudvärk tar död på mig. Gått med den i flera timmar! iallafall tillbaka till skolan idag, hatar måndagar! Haft körlektion idag också klockan halv 4. Innan dess gick jag och carro i stan en sväng. Kollade i lite affärer o.s.v så vi slapp sitta på körskolan och vänta. Nu ska jag äta sen ska jag fortsätta min kväll i soffan. Framför paradise hotel, top model och svenska hollywoodfruar! I will be back.

SÖNDAG

Idag började jag att se O.C igen. Det är nog en av de bästa serierna som någonsin gjort. I love it. Satt spikad varje kväll innan när det sändes på Tv. Alltid lika spännande och när det slutade bara satt man och bad om att veckan skulle gå snabbt så man kunde se ett nytt avsnitt igen.
Iallafall..Ikväll har jag varit hos min älskling med. Pappa körde mig dit och jag handlade med en påse godis. har inte träffat honom på hela helgen så lite efterlängtat var det ju!
och idag är det ju även fars dag. Så grattis pappa!

bara för det är fars dag bjuder jag på en bild på pappa!


GÖTEBORG

har inte hunnit lägga upp bilderna från göteborg än, så här kommer dom











THE LAST DAYS

jag har inte hunnit uppdatera. I torsdags hade jag ju körlektion efter skolan sen hämtade jag mina kusiner på skolan och passade dem. När jag kom hem var jag för trött för att uppdatera. Igår var jag i skolan och efteråt jobbade jag ända tills 21:00 och imorse började jag 7:30 och slutade halv 2. Mötte upp lizette direkt efter. Vi gick till Ica och handlade färg sen stack vi hem till henne och jag slingade hennes hår. Blev bra och hon blev jätte nöjd. Nu har jag ätit för en stund sedan och vet inte vad kvällen har att erbjuda än.

Obs. Bilden är tagen från google, inte från när jag slingade!

TIPS


Tänkte bara Tipsa om skorna ovan. De är väldigt smidiga, de är vikbara och tar lite plats i handväskan. Perfekt om man åker i klackar och man känner att man behöver byta under kvällen! De tar knappt någon plats och man får dom i en praktisk påse. De finns i tre färger. Guld, Svarta och röda. Dessa ovan kommer från HM och kostar 99 kronor.

A STORY

Sitter och kollar på efterlyst, Kollade på premiären av 24 timmar innan det. Åt blåbärspaj med mamma också.
Igår blev det en kort dag i skolan, 2 studiebeskök innan i stan sen hem igen. Klockan 4a började jag jobba tills 8a. Min pojkvän kom och hämtade mig sen efter jag ätit och duschat så stack vi hem till honom och jag sov där. Tog bussen därifrån till skolan imorse. Fick dessutom sluta tidigare idag, somnade ett tag efter jag kommit hem.
Imorgon har jag jätte tråkig dag i skolan. halv fyra har jag körtid sen ska jag hämta mina kusiner på skolan direkt efter.


FORGOTEN

ska bara "slänga" in några glömda outfits från förra veckan+dagens. Glömmer det alltid, Har lagt upp göteborg bilderna på datorn nu också så lägger upp dom nästa gång jag får tid!





SWEET DREAMS

blev så trött efter att jag kom hem från min älskling ikväll.
Var tillbaka till skolan idag ju efter en veckas lov, efter skolan hade jag körtid. halv 4 till 10 över. Efteråt gick jag inom och handlade lite nyponsoppa o.s.v till min lilla sjukling, Sedan tog jag bussen hem till honom. Åt middag med hans familj sen mös vi framför tvn samt lekte med hans systerdotter. Vid nio hämtade pappa mig så övningskörde jag hem.
Imorgon får jag lite sovmorgon, ska på studiebeskök på någon beroende enhet och efteråt på ett annat studiebesök. Kul i denna kylan!
Godnatt


ÄNNU EN HELG

HEJ. det har varit helg och då blir det dålig uppdatering som vanligt. Min pojkvän stack iallafall för ca en halv timme sedan. Vi har haft en jätte mtysig dag. Avslutades med en film här hemma Frozen hette den, Den var riktigt bra och spännande. Tycker verkligen att ni bör hyra den!
Inatt har jag iallafall sovit hos mitt hjärta. I fredags kväll hyrde jag och lizette film, handlade även en massa godis. Var hemma runt två och då kom mitt hjärta och sov med mig. Sen i lördags på dagen träffade jag ju tessi som jag skrev och på kvällen åkte jag som sagt till min boyfriend.

TRUTH

Visa ditt intresse eller förlora mitt.
Väntar på tessi som ska komma och hämta mig, inte träffat henne på hela veckan eftersom hon varit hos sin pappa i stockholm. Så ska träffa henne nu en stund. Hörs sen

STORM

det är världens storm ute, tur man kan ligga inne idag och bara ta det lugnt då! har gråtit till I taket lyser stjärnorna innan, aldrig gråtit till den innan?! haha. Nu ser jag iallafall top model sen ska jag fortsätta se filmen jag börjat se.

LOVE

Du är ljuset i mitt liv, Du får mig att orka gå upp på morgonen, Du får mig att känna äkta kärlek. Du bara Du. Ingen annan!

GÖTEBORG SHOPPING














så nu har ni fått se all min shopping från göteborg i måndags, Handlade även ett björn borg deo spray till min älskling.

MIN DAG

när mamma slutat kom hon hem och hämtade mig sen körde vi hem till carro och mita, Mamma skulle få sitt hår fixat och det slutade med att jag fick min utväxt färgad också! sen köpte vi hem mat också eftersom vi inte hann laga något idag för att det tog längre tid hemma hos dom än vi trodde. Kom dit två och var hemma halv 7. Har iallafall sett paradise hotell och nu ikväll ska jag se american pie i think!
snart får ni bilderna på mina köp!


FOTON

nu tänkte jag först bjuda på lite bilder från i fredags.







TORSDAG

Nu är jag hemma igen, var ju och körde halv 12. Fick köra med en annan lärare eftersom min blev sjuk. När jag hade kört väntade jag på nicole så hade vi följe till stationen. men ska gå nu så hörs senare kommer med bilderna då!

SORRY

har fortfarande inte hunnit lägga upp fotona på mina köp, förlåt! ska verkligen försöka imorgon. Fick hoppa in och jobba igår kväll. 15:15-21:00 och när jag slutade hämtade älskling mig så körde vi hem och mös lite. Idag var jag och körde klockan halv 12. ska göra det imorgon också så måste snart sova, tänkte bara kolla klart på paradise hotell.
Har lite outfit bilder o.s.v också att visa er! ska verkligen försöka hinna det imorgon

OUTFIT

såhär såg jag förresten ut i fredags!



FREDAGENS KÖP




AWAY AND HOME

Har varit dålig uppdatering. Dels har jag inte haft någon lust och sen igår kväll åkte jag till göteborg en sväng. Kom dock hem nu ikväll igen. Har shoppat en del, tänkte visa det för er imorgon. Ska när som helst visa det jag handlade i fredags också. Har fler bilder att visa också men det kommer nog inte förän imorgon för orkar inte lägga in o.s.v nu. Varit uppe sedan tidigt i imorse & hade svårt att somna inatt så känner mig jätte trött nu!

RSS 2.0