work so hard

började 6.45 idag också och somnade därför direkt när jag kom hem. var helt slutkörd. Hade sovit ca 3 timmar under natten också. Ikväll har jag inte gjort något. Vaknade ju rätt sent igen och åt middag direkt efter. Sen har jag tittat på sveriges värsta bilförare och big brother bland annat. Även duschat och gjort lite facemask o.s.v. Nu ska jag platta mitt hår sen kallar sängen.

gårdagens:

to my crib

hejhopp. Praktiken imorse gick hur bra som helst och direkt när jag kom hem bestämde jag och mamma oss för att dra till Lutz, dock var där inget där så vi körde vidare till Ikea istället. Hittade en del smått och gått där. Mörkläggningsgardin, krukor, blommor, papperskorg, kuddfodral. Nästa problem blir gardiner.


up and go

godmorgon. det är så skönt när man vaknar och är pigg när man ska upp såhär tidigt. Får hoppas det håller i sig. min buss går om 35 minuter så ska fortsätta fixa mig och packa ner min lunch. Hörs senare!

praktik

nu är jag hemma igen. jag och min älskling gjorde fruktsallad och myste,Och nu måste jag försöka sova eftersom jag börjar tidigt imorgon bitti..

myspys

nu har jag tagit på mig myskläder och ska köra hem till min älskling en liten stund. men nu måste jag köra innan affären stänger så jag kan handla med något gott.

i <3 shoes

när jag ändå var igång så satte jag fast ännu en hylla på min "skogarderob" så jag får plats med ännu fler skor.


mitt "projekt"

Detta är då vad jag har gjort igår och idag. Är väldigt nöjd!





mycket ljusare och frächare

hold on

nu är jag färdig och tänkte visa för er men jag hittar ju inte min sladd till kameran. Får fortsätta leta!! jag är iallafall helt slut i hela kroppen och har precis kommit ut ur duschen. men får väl fortsätta leta efter sladden nu så jag kan visa för er.

min älskade hello kitty morgonrock

vad kan det vara?

Idag fick jag verkligen dra mig själv upp ur sängen..förstår inte hur jag kan ha så svårt att somna på kvällarna. Ligger och vrider och vänder mig i timmar. Iallafall, Nu ska jag forstätta med det jag påbörjade igår. Antagligen får ni se resultatet idag.

pink lady

I söndags var jag på entré med mamma och min faster. Vi shoppade lite och fikade. Sen körde jag direkt till mitt hjärta!
dessa söta uggsen fick jag med mig hem, love them!


folketspark

För några veckor sedan tittade solen fram så jag,tessi & maja beslöt oss för att köra in till Folketspark i Malmö för att gå en sväng i det fina vädret en söndags förmiddag.












bizzy day

godkväll. Haft fullt upp idag och imorgon får ni veta med vad, hihi. just nu ligger jag i min brors (hårda!!) säng. Dom är ju bortresta. Jag tänkte iallafall se en film här inne och sova inatt. han har massor med bra filmer på sin dator så nu måste jag bara välja ut en i högen.

morning

godmorgon. sitter och äter frukost och känner mig lite stressad eftersom jag ska iväg och fixa lite saker. Mer om det senare..Har en del bilder bland annat att lägga in också, men det kommer!

somnproblem?

jag klarar inte av att somna. Antagligen för att jag lyckats vända på dygnet eftersom att jag jobbade natt i fredags. Så i lördags vaknade jag inte förän halv 4 och igår natt(blir det väl?)somnade jag inte hos min älskling förän efter tre eftersom att jag sov så länge. Börjar få lite små ångest nu eftersom jag vet att jag måste upp imorgon.. Så nu ska jag sätta på Grease och hoppas jag somnar till den!

sov sött..

nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Har velat göra det länge eftersom det inte finns något på varken TVn eller datorn men jag har inte känt mig trött. Men nu måste jag försöka sova. Imorgon är det stora projekt på gång!


rätt klänning fel färg

Om denna klänningen hade varit vit hade jag beställt hem denna för att ha till min student. Men eftersom den är ljusrosa blir jag lite osäker. Eftersom jag tycker att det tillhör med en vit klänning till studenten. Sedan är det självklart att man kan ha några detaljer på klänningen med någon annan färg. Men jag personligen tycker att student klänningen ska vara vit. En tradition.

sko beroende

i torsdags när jag var ledig åkte jag iväg till nova för att handla nya skor. vilket faktiskt behövdes, det enda jag nog inte behöver fylla på med är sommarskor!
såhär ser iallafall mina nya fina skor ut

Im back

nu tänkte jag börja blogga igen efter 2 månaders upphåll. får se hur länge det håller denna gången och hur mycket det blir. Det är dock dumt av mig att börja blogga under min praktik som jag har just nu, eftersom det gör att jag är borta långa dagar och även jobbar sent på kvällarna. men ska försöka göra så gott jag kan. Och det är ju trotts allt bara två veckor kvar på praktiken nu.

nu ska jag försöka göra så gott jag kan med uppdateringen!

RSS 2.0