sorry

förlåt för dålig uppdatering. Jag var ju som sagt på kalas hela kvällen igår. Och bättre blir det tyvärr inte idag för ska iväg och jobba snart och kommer jobba hela kvällen! Men imorgon ska jag fota mina nya köp från göteborg så ska jag visa dom för er och även visa några outfits. I bee back

its hurts me to hurt somebody els

fix

har precis kommit ur duschen snart ska jag fixa mig sen blir det kalas för min farmor som fyller år idag! jag ska även försöka hinna fota mina köp från igår så ni kan få se dom.

gårdagen i bilder

Tänkte bjuda på bilder från igår i Danmark(skrev i något inlägg ner vad vi gjorde där)





























Jag lyckades fixa videon också så den ska jag lägga upp sen!

27's outfit

passar på att visa hur jag såg ut igår! håller på att fixa med en video också så jag kan lägga upp den här så ni kan få se den med. Mer om det sen. Igår såg jag iallafall ut såhär.



lyckad dag!

Godmorgon, är redan uppe eftersom jag har kört emil till jobb.
Förlåt för dålig uppdatering igår. Försökte faktiskt uppdatera från tåget hem igår/inatt men det gick inte att logga in på blogg.se.. Iallafall hade jag en bra dag i Danmark/Köpenhamn igår. Den blev mycket längre än väntat och var inte hemma förän efter 12 inatt. Det var först meningen att jag och mamma skulle åka över och titta lite bara. Det slutade med att min morbror och kusin tog en "spontan-tripp" över till Danmark för att träffa oss. Det blev shopping, resturang, nya tatueringar och tivioli. Och imorse vaknade jag upp med ont i halsen för att jag skrek så mycket i karusellerna, men det var det värt! Jag fotade så mycket jag bara kunde och det ska jag bjuda på sen och ska självklart visa min fina shopping med! Ska lägga mig på soffan nu och vila lite. Känner mig alldeles för trött och sliten och mina fötter värker dessutom med. Bilderna kommer antingen nu innan annars bjuder jag på dom sen

Köpenhamn

Har precis duschat, ska snart fixa mig sen ska jag och mamma åka till Danmark och titta lite. Kanske får användning av mitt mvg i danska nu då? haha..


yesterday

igår hade jag detta på mig. Vita shorts, vitt linne, orange topp och orange blomma!

Mobil inlägg

Godmorgon! Sitter hemma hos mormor och morfar. Mormor gör frukost till mig, lite mannagryns gröt! Förresten, är det någon som vet hur man lägger upp bilder på bloggen från iphonen?

triangeln

mitt rum är fortfarande inte klart, får fortsätta imorgon! tänkte visa mina köp från igår på triangeln, jag var där för att bygga på mina naglar. Det blev även en fika med min mamma.
resultat av mina naglar

och mitt shoppande




hårfrisör

har även hunnit klippa emil idag. Men nu ska jag handla hallon till kladdkakan sen blir det att fortsätta med mitt rum!


vilken röra..

mitt rum ser fortfarande ut som en stor röra. Har dock sorterat och lagt in mina kläder. Gjorde av med 3 stora kassar! Har även sorterat bland mina smycken. Nu har jag väskor och smink kvar och plocka upp övrigt på mitt rum!


Ni ska få se vad jag shoppa igår och dagens outfit sen!

shoppaholic

Godmorgon. Har varit vaken i över en timme men fastnade framför filmen En shoppaholic bekänelser som går på canal+. Den är hur bra som helst! När den slutar ska jag gå ner och städa mitt rum. Uppdaterar mer sen

mycket att ta igen

ni har ju missat rätt mycket nu när jag varit borta. Men jag ska självklart ta igen det med alla bilder jag tagit såklart. Så det ska jag bjuda på lite då och då!

bjuder först på en bild på mig och maja från student veckan


back again

hej mina trogna läsare! jag tänkte faktiskt börja blogga lite nu igen! jag ville börjat för ett tag sedan men eftersom jag har jobbat en massor och äntligen har lite semester nu så kändes det inte lönt att börja då, för då hade jag antagligen barav gjort er besvikna igen! nu kan jag dessutom blogga från min mobil så då kan jag ju slänga in något inlägg även om jag är iväg. Och det är ju perfekt att börja blogga nu när det är ett sådant skit väder och bara ligger inne ändå

RSS 2.0