THE BIG DAY

min darling

UPDATE: jag har sattit på några diamanter på mina naglar nu och så är mitt hår fixat. Ni får se sen på bilder.Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum bara och sen återgå till fixningen.

MY NEW SHOES



DAGENS


ALL DAY LONG

Vid halv 1 tiden kom morfar och hämtade mig och mamma,Vi körde till Nova Lund för att hjälpa morfar att hitta en skjorta och slips tills imorgon. Vi fick han att köpa både och i rosa och det blev väldigt snyggt. När vi var påväg hem efter någon timme så ringde pappa påvägen för då skulle han och min bror in & också handla kläder tills imorgon och ville ha min hjälp. Så vi stannade till på Statoil och väntade på dom. Morfar bjöd på lite fika medan vi vänta och sen när dom kom åkte jag med dom till Nova. Hittade en ny skjorta till min pappa, en kostym, skjorta och ett par skor till min bror och så fick jag själv också ett par nya skor. Visar sen! påvägen hem körde vi inom och handlade med oss pizza hem. Nu är jag nyduschad, har ny rakade ben och ny målade naglar.


PINK NIGHT


SHOPPING

Var och shoppade lite accesorarer innan idag.

Gele pads till högklackade skor

Ros örhänge

Rosett klämmor tills på lördag

Guld,silver och pärl örhänge



AJ

Idag fick jag solat, har bränt mitt huvud gör så himla ont just nu, får hoppas att jag kan somna! ikväll har jag även träffat Tessi. Nu kollar jag The Hills. Har inte så mycket mer att säga idag, rätt så dött. Godnatt!

STUDENT

Jag har totalt glömt att lägga upp bilderna från min pojkväns student som var för över en månad sedan. Men bättre sent än aldrig, eller hur?







DAGENS MYS OUTFIT


27 JULI

HEJ! idag ville jag sola så jag kunde få lite brun färg till klänningen på Lördag men så blev det inte eftersom att det var så molning att solen inte kom fram, Typiskt. Så istället för att ligga framför TVn hela dagen cyklade jag och fick min utväxt färgad vilket behövdes, sen körde jag och mamma till Bernstorp och handlade på Coop Forum. Jag körde både dit och hem. Ikväll cyklade jag bort till Anna & Jonas med familj satt ute ett tag sen färgade jag Annas utväxt till sista avsnittet av Ugly Betty. Snart kommer dagens "slö-outfit"

THIS DAY IS OVER

Ska gå och borsta tänderna nu tänkte jag sen sätta på en film, minns inte riktigt vad den hette men någon komedi. Har en hel box här med massor utav filmer! Talk to you tomorrow


SAKER SOM SKA GÖRAS DENNA VECKAN


INKÖPT

Handlade en ny kavaj idag, En vit. Väldigt snygg, speciellt på!


ITS SUMMER


ENTRÈ

Tog en fika på på entrè också. Toast och Smoothie!


YESTERDAY



12:00

Godmorgon, eller jag vaknade för en timme sedan. Tänkte bara lägga upp lite bilder sen ska jag fixa mig och sedan blir det till Entré. Ha en bra dag

ALLREADY GONE

Suttit i nästan en timme och laddat upp mina bilder på köpen, Kolla nästa inlägg!! tänkte lägga in bild på hur jag var klädd ikväll också när vi firade farmor. Men jag orkar verkligen inte så det kommer imorgon GODNATT

SHOPPING

Vita skor

Kort Jeans Jacka

Vit väska

Fox T-shirt

Vit halterneck tunika

Svart bas tröja, Långarmad

Vit tröja/tunika

Vit/cream färgad t-shirt

Koft/Jacka

Facemask och Pore strips

Långa halsband

Silver glittrigt och Rött nagellack

Hårnålar och Grå ögonskugga

Vit tunika/blus

Vit väska

Fotoram

Miss Sixty Parfym

Svart långt baslinne

Svart kuvertväska med nitar

Rosa långt baslinne

Jeans

Raklödder och Hårspray

Hårfärg

Svart/Guldigt skärp

Vit volang klänning/tunika

Bilderna gör sig som vanligt inte riktigt rättvisa, och plaggen är tusen gånger snyggare på. Men ni lär väl se dom på i "Outfit" bilderna.


SÖNDAG

Godmorgon. Jag har fixat mig klart och ätit en macka nu, börjar jobba klockan 7 så får snart gå. Riktigt hemskt väder idag, blåser som en storm..vill bara ligga kvar och sova i min varma säng men det får jag vänta med. Har lagt in bilderna på mina köp på datorn iallafall, så ska bara få tid att ladda upp dom här. Hörs senare!

01:34

Vad tiden går, måste lägga mig nu för imorgon ska jag jobba igen. Jobbade till nio idag sen hämtade min pojkvän mig så stack vi hit ett tag. Får se när jag vaknar imorgon och hinner lägga in bilder på mina köp, Vi får allt se. Annars kommer bilderna troligtvis på söndag, Look and seeNatti natti

GÖTEBORG






THIS DAYS

Har varit dålig med uppdateringen igen. Kom hem igår kväll från min pojkvän. I onsdags morse var jag i Göteborg och sedan Ullared och shoppade, tänkte visa sen när jag har tid. ska ju börja jobba klockan 3.. Men bilderna kommer sen, har inte ens hunnit packa upp. Jag blev körd hem till min pojkvän direkt efter så gjorde vi blåbärspaj och åt. Hans föräldrar var i Danmark så vi var själva hemma. Sen satte vi på Sex and the City filmen men jag somnade för var helt slut efter dagen. Morgonen där på stack han och jobbade så jag stannade kvar och sov. Sen kom hans syster med sin dotter och senare hämtade hon sina föräldrar så jag umgicks med dom tills älskling kom hem. satt lite i trädgården och sen körde jag och hans syster och handlade, blev tacos. Vid 10 kom jag och älskling hit. Sen stack han runt 11 tiden. Sitter nyduschad nu..ska städa undan lite i rummet sen fixa mig och dra till jobb!

ONSDAGS

Tänkte lägga in några bilder från mobilen också, men den USB saken gick sönder så det funkar inte att få över dom nu. Men ni får några bilder från digital kameran från i Onsdags då jag var ledig och åkte till simrishamn med Anna och mina kusiner över dagen. Bilderna är dock från Lund där vi åt glass innan medan anna var hos doktorn.




DARLING


L J U S E T  I  M I T T  L I V


TO MUTCH

HEJ. jag har inte uppdaterat något på två veckor. Men jag har inte alls haft tid. Har jobbat så mycket och när man bara gör det hela dagarna tycker jag inte att det finns så mycket att skriva om. Men har lite foton som kommer upp inom de närmaste dagarna. För idag ska jag jobba igen efter att jag haft lite ledigt lördag & söndag då jag umgåts med min pojkvän. Han tävlade i lördags så jag åkte in med min kusin Maja och tittade, Hon blev hämtad eftersom jag skulle med han hem sen, vi var inte hemma hos han förän klockan 1, då vi nästan somnade direkt. På söndagen var han iväg på lite ärende med sin pappa o.s.v så jag stannade hos han. Duschade, städade hans rum och så vidare under tiden. Sen på kvällen stack vi hem till mig, åt pizza, godis och kollade på Onskan.

ONLY MINE

  11 månader


RSS 2.0