Min dag

sitter hemma hos min pojkvän. Väntar på att han ska komma hem så vi kan fixa oss sen ska vi åka och shoppa! klockan sex ska vi vara i lund på middag för min släkt från stockholm är nere och hälsar på. ha det super

Jobb nu

nu drar jag och ska tanka sen kör jag till jobb, blir inte mer uppdatering ikväll efterson jag ska till min älskling efter att jag slutat. Och har ingen outfit att visa heller för den delen, har ju bara jobbekläder på mig. haha.

bild på mig & älskling för ett och ett halft år sedan, hahah!

Hard work

har precis duschat, ska snart föna mitt hår. Sen fixa mig,packa,ta bort mitt nagellack och tillslut till jobb. Kör hem till min pojkvän direkt efter jobb och sover sen där!

Yesterday

Godmorgon. Sov rätt så länge idag ungefär till 12. Inte så konstigt när jag var uppe sex sen stack inte mina kompisar hem förän 1 inatt. Jag och Tessi åkte ju som sagt iväg till nova efter att vi skrivit här. Hittade en nyårsklänning. Så snygg!men ni får inte se den innan. Sen stack vi hem till anna efter det, min mamma var där också. Vi visade klänningen och snackade lite. Efter en stund körde vi igen, först till nöjes sedan hem till mig. danne och emil kom efter en stund så stack vi och hyrde film sen hem till mig.
ikväll ska jag jobba..

Snö

jobbade imorse mellan 7 och halv 3 sen mötte tessi mig utanför. Vi gick och snackade med sara en liten stund sedan gick vi hem till mig. Jag hade fått massor av post blandannat mitt körkort som vi körde till posten och hämtade ut. Efter det körde vi till lomma och åt sen nu är vi hemma hos mig igen. väntar på att min pappa ska komma hem så vi kan sno hans bil och köra en snabb sväng till nova.

Underhåret

såhär blev resultatet av färgnigen av underhåret. Dock syns det inte lika bra på bild som i verkligheten. Men av det ni ser så är håret mycket mörkare på den sista bilden. Min utväxt är även färgad!
¨
har tagit fram allt till imorgonbitti så nu ska jag lägga mig tillrätta. Godnatt


Mysigt

har tagit på mig myskläder nu. bestämde mig för att stanna hemma ikväll och ta det lugnt. Ser wallander filmen just nu. Ska ju upp imorgon bitti. börjar jobba klockan sju!

Bernstorp

efter att jag hade duschat ikväll skulle jag föna mitt hår men så blåste det bara kallt. Så vi fick köra till media markt och handla en ny..Körde inom hornbach också där jag handlade lite saker som man kan lägga bland ljus.


Ikväll


BURLÖV CENTER

Detta shoppade jag idag, jag var dock bara ute efter några smycken men hittade inga.



SHOPPING

när jag kom hem till tessi var frida också där. Ett tag senare gav vi oss iväg till burlöv center. Blev lite shoppat som jag visar för er om ett tag!

MÅNDAG MORGON

Godmorgon! jag sitter och äter frukost just nu sen ska jag orka ta mig upp och fixa mig. Idag ska jag träffa tessi som precis kommit hem från stockholm. Talk to you later

NIGHTY

jag har precis ändrat ut den högra bilden i headern. Den förra var så suddig. Fastän den är välidigt snygg så har jag fått förstora den så pass mycket att den blev suuddig..så det blev bättre såhär!
ska lägga mig nu och se daddys girls på MTV sen blir det sova. Första natten utan min pojkvän på 3 nätter..


JULKLAPPAR 2010









Sedan fick jag pengar av resten som inte står mer här

JAG LAGADE MAT

ikväll har jag varit själv hemma..Vid sex tiden körde jag ner till city gross och handlade lite till maten. Sedan lagade jag hemma gjord pizza tills mina föräldrar kom hem lite efter sju. Vi åt den sen har jag bara kollat tv och duschat. Nu ser jag på wallander. Hoppas på att jag blir trött så jag bara kan somna.

Min hemma gjorda pizza, den var super god!


jag visar bilderna på mitt hår och mina presenter imorgon, kanske idag. men inte helt säkert annars imorgon.

NU:

sitter och kollar på linas kvällsbok som går på femman. Väntar på att mina föräldrar ska komma hem så vi kan få mat. Har bara ätit frukost hos emil imorse så börjar bli hungrig nu.
Har fotat och fixat mina julklappar också så jag kan visa dom för er sen!

TILL NYÅR

jag klickade precis hem en nyårs klänning! tog den på faktura så jag får den provad innan jag betalar den så jag kan skicka tillbaka den om det skulle behövas. Man tycker ju alltid det är så snyggt när man ser det så men oftast när man provar den själv sitter den inte alls lika bra, därför tog jag på faktura. Hoppas bara att den hinner komma till nyår. Men levernastiden var 1-3 dagar så får hoppas det inte blir massa klydd!
ni får inte se den förän jag fått den!

THE RED LITTLE ONE

Här är en bättre bild på hur jag såg ut på julfton!


JULAFTON


























JULAFTON

nu är jag färdig. Ni får lite webb bilder idag istället. Inte så bra men ni ser iallafall hur jag kommer se ut ikväll! ska snart köra min pappa sen ska jag hämta mormor och morfar.
fick dessutom en trisslott av pappa precis, lyckades skrapa ihop 50 kronor. wihoo jag är rik? haha.


MERRY CHRISTMAS

idag är det julafton. Och iår så håller vi julen hemma hos oss. Jag är ny duschad och ska snart plocka undan lite kläder på mitt rum innan jag börjar fixa mig. håller på att tömma min kamera nu så jag får plats med nya bilder. Kanske uppdaterar sen igen, kanske även lägger upp outfit bild.
God Jul allesammans.

bild på mig och maja från förra året.

RED ONE

nu är mina naglar röda och glittriga. Riktigt snygga i verkligheten! som ni kanske ser har jag lockat mitt hår också, mår dessutom bättre nu. Mormor gav mig någon tablett som verkligen hjälpte. Vet inte om ni ser att mitt underhår är mycket mörkare nu?..nästan svart i verkligheten. Ni får iallafall se mer jämförelse sen.

SILVER

jag tror jag har hittat min nyårsklänning, eller?

:(

hur stor är chansen egentligen att man blir sjuk en dag innan julafton? jag lyckades iallafall! jag orkar inte..vaknade halv sju och kunde inte svälja. sedan dess har jag druckit varm chocklad med honung i+zyx. Pappa är och handlar fler tabletter nu så jag blir frisk!!

UPPTAGEN

allt tog sån himla tid idag att jag inte riktigt hann med det jag skulle. Hann bara fixa klart en del av håret så alltså får jag ge mig på det imorgon igen. Så det blir det första jag ska göra när jag vaknar. Fick även jobba ikväll, alltså därför jag inte hann bli klar med håret.
Imorgon kväll ska jag till min pojkvän och sova där, ska bli mysigt!

22 DECEMBER

godmorgon! sitter och kollar film med min bror och hans kompis. Har nyss ätit frukost och snart ska jag klä på mig och köra min bror&hans kompisar till lund sen blir det vidare och färga mitt hår! kan ta ett tag så vi hörs senare.

NATTINATTI

har precis kollat klart på filmen som spelades på femman. fryser gör jag också,jag är alltid lika frusen! ska se om det finns något annat att se på tvn nu sen blir det att sova. Godnatt

min älskling, vad hade jag gjort utan dig? i love you.

HERREGUD

jag som trodde jag bodde i skåne?..jag bäddar ner mig och ligger inne tills det blir sommar igen


SKÖNHET

Just nu sitter jag med facemask i huvudet. Innan det tog jag bort mitt nagellack eftersom jag ska måla nytt. Ska närsom helst tvätta bort ansiktsmasken sen börja måla naglarna och lite annat. Innan detta duschade jag, gjorde hårinpackning och peeling. Behöver lite sånahär skönhets dagar lite då och då. Och imorgon ska jag iväg och färga håret!
Pappa kom nyss hem med en ny kalender till mig och en Vitamin well dricka. Den är full med vitamin C och D och även magnesium/zink!

JAG HAR ETT GOLV..

har storstädat mitt rum idag, sorterat vart enda liten låda,dammat,putsat mina jätte speglar,bäddat om och ändrat om lite. Så nu är här frächt och snyggt! kastade en jätte påse också med en massa skräp. Orkar inte ens bära upp den för trappan så full den är, så det får någon annan göra åt mig!


GLITTRANDE

såhär ser vår julgran ut. Helt fylld är den, då är det som snyggast tycker jag! fullt med presenter också, hihi


NEWS

här är min nya lampa som jag fick igår och även ett par näsdukar som jag vann igår på julklappsspelet i skolan. Dock är bilderna väldigt mörka för min mobil suger!


OUTFITS

den ena outfiten är från i fredags och den andra från igår!




jag måste radera från min kamera så jag kan använda den istället för min mobil tar verkligen sämst bilder..

LEDIGHET

jag vaknade för lite mer än en timme sedan. Har ätit frukost och varit ute med hunden, Nu tittar jag på Komisarie Späck. Idag blir det bara att göra lite nytta som det ser ut just nu iallafall. Ska lägga upp lite foto här under dagen, outfits,köp och lite sånt!

EN BILDBOMB

























L Y C K A


MÅNDAG

nu har jag jullov. Det var verkligen behövligt! vi körde julspelet idag i skolan och jag vann ett par coola näsdukar. Ska visa er sen när jag orkar.
När jag kom hem väntade jag på mamma så stack vi till obs och fixade det sista, jag fick en snygg lampa till mitt rum också. Sen handlade mamma julklappar till min kusin och till min pojkvän. orkar inte göra mer ikväll nu, tror jag ska ta bort sminket och ta på mig myskläder och bädda ner mig..

farmor kom förresten precis förbi med ett kort där det stod grattis till körkortet+200 kronor


FOTO

har sovit hos min pojkvän sedan i fredags, var iväg på centersyd igår också! idag körde jag hem lite innan ett sedan stack jag och pappa iväg till malmö och fotades till körkortet. Så ska skicka in det imorgon!


FRIDAY

har nyss fixat mig. Duschat, fixat håret o.s.v ska snart köra med mamma och pappa och hämta min älskling sen drar vi vidare till malmö för att äta. Vet inte om jag uppdaterar mer ikväll. Vi får se.

PINK PARTY

såhär ser jag ut idag, ska iväg till skolan för 2 lektioner. En där vi bara ska ha lite genomgång och en där vi ska se en film så känner inte att det är så lönt att fixa mig för det. Men jag tycker min rosa mjukisdräckt är snygg!

GÅRDAGENS

eftersom jag inte kunde uppdatera igår så får jag lägga upp gårdagens klädsel idag istället!


SNÖKAOS

igår var det problem med blogg.se´s hemsida så därför kunde jag inte logga in. Försökte i timmar men det funkade inte. Men idag funkar det så nu kan jag blogga igen!

Igår kväll var jag med Emma, Vi åkte lite pulka. Haha, Men blev bara en gång plus att vi åkte tillsammans i en pulka. Vi såg ingenting när vi kom ner för all snö kom upp i huvudet så vi frös ihjäl så vi stack till konsum efter det och emma handlade lite. Sen körde jag henne hem och körde nästan på henne, haha! jag fastnade precis utanför hennes hus så jag skulle testa att backa ut istället och då går hon ju bak och tänkte att hon skulle putta samtidigt som jag la i backen. Men ingen skadda skedde som tur var, haha.


ARHHHHHH..

jag är så jävla arg att jag kanske inte ens borde skriva just nu! folk som beter sig som idioter i trafiken. Bara för att det snöar så kan man ju fan inte bete sig hur som helst! gå mitt ute på gatan, kolla bak ser att jag kör där och bara vänder sig om och fortsätter gå mitt ute på vägen. Vadfan är det för beteende? sen går i MITTEN av vägen så man inte kommer förbi på någon sida, när det finns lika mycket snö på hela vägen måste man då gå i just MITTEN?....

Får tänka lite positivt, min älskling kommer iallafall till mig ikväll. ska mysa lite och sånt så har något som gör mig lite glad i all ilska iallafall. Nu blir det tv och kanske vila lite. Uppdaterar sen och är förmodligen på bättre humör då!

GODMORGON

Godmorgon! sitter och tittar på dagens avsnitt av julkalendern. Har ätit frukost och sminkat mig ska bara ta på mig när julkalendern slutat. Får se om jag har oturen och måste skrapa bilen idag, hoppas inte.. Dessutom varnade dom för hela skåne idag att ge sig ut på vägarna för det ska bli snökaos och storm.

ska snart fixa mig men uppdaterar sen efter skolan, ska på studiebesök sista lektionen innan i stan och slutar sedan vid halv 3.

PINK AND BLACK

såhär såg jag ut idag, hade min nya mysiga halsduk. Älskar den redan

I BILEN

bild på maja från igår när vi varit och shoppat, en nöjd men väldigt trött flicka


UPDATE

jag vilade en stund efter att jag skrivit här. När jag vaknade lagade jag mat till mig själv sen har jag precis städat mitt rum och även sorterat min garderob, fick ut en hel kasse men tycker fortfarande att min garderob är för liten..det är jätte trångt och det ser hemskt ut när jag bara trycker in allt. BEHÖVER EN STÖRRE!!!!
ska voffla mitt hår nu sen ska jag visa er dagens outfit

OVER AND OUT

sitter just nu och äter mini yoghurtar, dom är super goda! Kom precis hem från burlöv center..varit och shoppat idag igen!! fick sluta skolan ca en timme tidigare idag för vi hade inte mer att göra. Så nu känns det som att klockan är jätte mycket eftersom att det nästan är mörkt ute, jag har hunnit varit i skolan plus på burlöv center!

SHOPPAHOLIC

jag tror jag blivit en shoppaholic..tycker att jag bara shoppar,shoppar och shoppar! Hade etik prov efterskolan idag eftersom jag missat det, det kändes iallafall bra! jag,sara och frida körde hem efter det. Stack först inom mig så jag fick byta om sedan hämtade vi min kusin på hennes skola och sedan lämnade vi av sara och frida och körde till obs. Skulle hjälpa henne att handla julklappar. Jag shoppade lite till mig själv också och även mina sista julklappar så nu är allt klart!
Detta köpte jag iallafall,




Sen ikväll har jag varit hos mormor, drack varm chocklad och satt och snackade i en timmes tid, när jag kom hem tog jag en dusch och sedan fick jag ett rosa läppsyl av mamma. älskar dom rosa. och det var verkligen behövligt!


DAGENS


YESTERDAY

Detta var de nödvädiga sakerna jag handlade igår. Två paket sminkborttagningsservetter, bomull och örngott där det står LOVE på.

IKVÄLL

Varit iväg med mamma och handlat i malmö ikväll. Blev två julklappar till min älskling och sedan lite nödvändiga saker till mig själv+ett nytt örngott lyckas alltid ta isönder mina..

Nyss kollat på Ung och Bortskämd. Kan inte fatta att föräldrarna får vara jury, det är väl självklart att föräldrarna försvarar sina egna ungar och det är ju alltid de bästa som åker ut och se som inte gör ett skit  som får stanna kvar. Vecka efter vecka. Rätt så patetiskt!..

TOMTEBOD

Mitt rum ser just nu ut som en tomtebod. Har precis packat in en massa julklappar. Tar aldrig slut tycker jag.


TO DO LIST


VAD TYCKS?

Jag har hittat en snygg nyårsklänning(bilden under) Vill ha en helt silvrig klänning på nyår! vill verkligen glittra. Tycker den nedan är ur snygg, men inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vill ha en som är tajt hela vägen och som sagt glittrar en massa! men jag får kolla läget lite innan jag bestämmer mig, annars vet jag ju att denna finns. Men vad tycker ni?

HELG HELG HELG

har varit dålig på att uppdatera som vanligt. Men ska bättra mig nu! I fredags jobbade jag ju, när jag kom hem var här full rulle med kusiner o.s.v vi var även barnvakt till ett par kompisars barn, han är bara lite mer än två år. Sött! Iallafall, han kom och satte sig i mitt knä och somnade i det en stund efter att jag kom hem. När min pojkvän kom fick mamma ha han i sitt knä istället. Jag och älskling hyrde film. Blev karate kid, jag somnade dock för jag var så trött. sedan vid ett stack älskling hem.
barnet vi passade sov i mitt rum och han vaknade inte förän vid kvart i 10, och då grät han så jag tog upp honom så somnade han om i min famn direkt. Men efter ett tag gick vi upp. Tog det lugnt och titta tv.
Senare under dagen stack jag och min bror snabbt och handlade julklapp. Sprang bara in i en affär, väl hemma igen packade jag och sedan stack jag till jobb.
Efter jobb körde jag direkt till min älskling och sov där. Och igår spenderade jag hela dagen där, vi stack till net on net en sväng och även till obs. Sedan åt vi mat med hans familj sedan efterrätt här hemma hos mig, vi klädde även granen och sedan tog vi det lugnt till filmen Im a legend.

SKOLA SEN JOBB

det blev ingen sen skoldag ändå, vår ena lärare kom inte idag så vi hade bara en lektion. Nu har jag precis fixat lite låtar fick dock inte tag på alla som jag ville ha men men, nu måste jag bara fixa en skiva också! ska vila lite nu, känner mig helt slut fastän jag inte gick upp förän 11 idag..Sedan vid fyra ska jag göra lite att äta sen drar jag vidare till jobb! ha en trevlig kväll


OUT TO SCHOOL

Kokade ägg och åt på mackan imorse ska gå och diska undan nu sedan bär det av till skolan. Slutar sent idag och ikväll ska jag jobba får se om jag uppdaterar innan jag börjar jobba! annars uppdaterar jag när jag kommer hem om jag inte sticker till min pojkvän efter. We will see!

DAGENS



BURLÖV CENTER & ENTRÈ

detta var det jag shoppade igår som jag kan visa(kan ju inte visa julklappar här!!)




Första bilden var ett linne med en dragkedja i mitten, Andra bilden en super snygg klocka, vit med lite guld detaljer, Den trejde bilden är en ljus rosa mjukisdress som jag fick av min underbara pojkvän och på den sista bilden är en vit kofta. Ni får se koftan och klockan på dagens outfit!

SHOPPING KVÄLL

Idag efter skolan körde jag och emma först en sväng till burlöv center, fanns inte speciellt mycket där så efter ett tag körde vi vidare till entré och spenderade hela kvällen där. Blev en riktig heldag med massa shopping. Tänkte visa er imorgon vad jag handlade, kan dock inte visa allt eftersom en del är julklappar!

VECKANS

Tänkte bjuda på några outfits från veckan. De två första är från i tisdags, den tredje från i onsdags och den sista är från idag!




KÖRKORT

hej igen! förlåt för en jätte dålig uppdatering, men har inte haft tid. PLUS att ni kan se det positivt för nu har jag ännu mer bilder att komma med nu. Bra va? Iallafall,sist jag skrev hade jag fullt upp med att plugga eftersom jag skulle ha mitt teoriprov dagen efter. Allt gick bra och jag klarade det, Alltså betyder det att jag har fått körkort! Ni förstår nog inte vilken lycka det är, Inte bara det att det är skönt att allt är över utan även hur enklare allt blir nu. Som när min älskling vill att jag ska komma, behöver vi inte hålla på att klydda en massa om vart vi ska vara,och om vi ska vara hos han hur jag då ska komma dit och hem o.s.v.. Nu kan jag bara ta bilen och köra till honom! och att vi inte behöver vara här varje söndag kväll eftersom att han ska slippa köra fram och tillbaka för att lämna mig eller att jag ska behöva be min pappa komma och hämta mig. Nu är det så enkelt!

När jag iallafall gjort mitt teoriprov och då fått reda på att jag fått mitt körkort(hade redan klarat uppkörningen några dagar innan)så ringde pappa mig och var i krokarna så han körde mig till skolan. Han hade handlat choklad och rosor till mig. Och senare när mamma kom hem fick jag ahlgrens bilar & ett kort.

På kvällen hämtade jag först upp sara och frida. Sedan hämtade vi helen i lund eftersom hon varit på trafikskolan. Efter det körde vi till s.sandby för att jag skulle lämna ett lucialinne till min kusin och efter det körde vi vidare till lomma och åt fläskfilé tallrik. Älskar den! Och det gjorde sara nog också eftersom hon rensade de flesta tallrikarna, haha. När vi ätit körde vi och mötte emma som var ute och gick med sin hund sedan tog vi oss tillbaka till staffanstorp igen. Tillslut hamnade jag,frida och tessi i hjärup. Vi fick leta oss fram efter gymmet som min pojkvän och hans kompis tränar på. Men vi hittade trots några omständigheter..Överraskade dom och sedan körde vi hem igen. Släppte av frida sedan träffade jag & tessi lizette en liten stund innan vi körde hem och la oss.



MALMÖ ARENA

Tänkte bjuda på bilderna från Idol nu. Har inte riktigt hunnit lägga upp dom än.





CITYTUNNELN

HEJ. Imorse var jag uppe med tuppen. Redan lite innan sex och kvart i sju körde jag och pappa hemifrån och hämtade upp några på vägen sen vidare in till malmö. Vi mötte vår mentor utanför hilton hotellet sedan när alla 10 hade kommit gick vi till stortorget för att möta någon från regionskåne. Av dom fick vi jackor+vars en stor påse fyllda med första hjälpen kit. Vi tog oss till stationen och började dela ut såna till alla resenärer. Alla var tacksama och tog emot dom och de gick åt så himla fort. Lite innan halv 10 var jag hemma igen och så somnade jag och vaknade inte förän nu! Men nu måste jag verkligen rååå plugga så får se om det kommer några inlägg till idag!

KÄRLEK

Idag har jag och mitt hjärta 16 månader. Tycker om dig så mycket!

JULMARKNAD

Lite bilder från idag när vi var på julmarknad utanför Trelleborg, Mot ystad hållet. Stannade till på ett fik på vägen hem nästan i ystad. Ett jätte mysigt fik och där var fullt med snö och från taket hängde det istappar nästan ända ner i marken.





PINK

Dessa ljuslycktorna köpte jag idag, Bilderna är dock inte rättvisa. Dom är mycket snyggare i verkligheten plus på den andra bilden ser man verkligen inte det guldiga lika tydligt.


Har dock ett problem. "Ljuslycktorna" är rosa och i mitt rum har jag rött. Alltså röd fondvägg och röda detaljer. Så antingen ska jag vänta med dessa tills jag ska flytta hemifrån eller så ska jag måla om fondväggen till rosa och ändra detaljerna.

SMYCKEN

har ju glömt att lägga upp bilderna på smyckena som jag handlade på "smyckespartyt". Här är de iallafall



MIN HELG I ORD

har varit dålig uppdatering under helgen igen. I fredags åkte jag med tessi hem direkt efter skolan sen hämtade min pappa oss där när han slutat så körde vi och handlade lite tillbehör till maten plus lite gott till kvällen. Efter maten kom vi in på lite snack om min brors epa, för han hade kört fast på vår baksida. Och jag och tessi hade inget bättre för oss så vi sa Om vi får en hundring om vi får upp bilen så försöker vi, Så vi tog på oss regält och gick ut och började gräva. Vi hissade upp bilen, grävde, skottade och allt möjligt. Och efter en och en halv timme var bilen loss! vi kände oss rätt stolta! resten av kvällen blev det tv tittande och sedan somnade jag direkt.
Igår kom pappa och hämtade mig vid elva med bullar, bredde en och åt i bilen påväg till mina kusiner. Hjälpte anna att flytta hela morgonen/förmiddagen och maja att packa upp och lägga tillrätta på hennes rum. På kvällen körde mamma och pappa mig till min älskade pojkvän så åt jag god mat med han och hans familj. Sedan mös vi framför tvn till en massa gott och somnade sedan. Han körde mig hem vid 12 eftersom han skulle iväg och jobba så åkte jag på julmarknad en bra bit utanför trelleborg med mamma,pappa och farmor. Ska visa sen vad jag hittade för snyggt. För nu har pappa kommit med pizza

FRIDAY AGAIN

Sitter och äter frukost nu och runt elva tiden ska jag ge mig ut i snön för att ta mig till skolan. Två lektioner idag och slutar vid halv fyra.. Men nu måste jag fixa mig, flera lager kläder i denna kylan! hörs senare

½

min pojkvän stack nyss hem. Vi hyrde film och handlade nöjes godis. Filmen sög dock, fick låta älskling välja idag så blev en riktig killfilm, med slagsmål och grejor. Men man får offra sig ibland. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Sista skoldagen imorgon börjar dock sent vilket är väldigt skönt. Har mer bilder att visa som jag ska försöka lägga upp imorgon, checka in då!

SHOPPING

Dagens shopping, ett par trosor, en mysdress(kolla föregående inlägg,där har jag den på mig!) och en svart tröja med lite detaljer på axlarna.



MYSIGT

Och såhär ser jag ut ikväll. Har min nya mjukisdress på mig. Perfekt när min pojkvän ska komma ikväll och vi ska mysa framför en film och lite gott.


DAGENS OUTFIT


TJEJMYS

här är några bilder jag skulle lagt upp för länge sedan eftersom dom togs för någon vecka sedan. Men bättre sent än aldrig.








SNART HELG

jag sitter nyduschad och har tagit på min nya mjukisdress. Ska visa er den sen. Har shoppat lite nytt idag vill säga. I snöstormen mötte jag lizette och emilia så gick vi ner till bengts och tog oss en fika. Bulle med varmchoklad behövdes i den kylan sen påvägen hem gick jag inom gunnel och pratade lite. Nu ska jag plocka undan på mitt rum innan jag gör något annat. Alltså uppdaterar jag efter!

TONIGHT

ikväll har jag varit på "smyckesparty" hemma hos min mammas arbetskamrat. Visar imorgon vad jag köpte för något.

INVIGNING

såhär var jag klädd ikväll, använde min nya kofta som jag visade på rätt så dålig bild i föregående inlägg.


MITT SHOPPANDE

nu ska ni få se min shopping! "diamanter" att klä mobilen med och en kofta. Ni får se koftan på i nästa inlägg!


SHOPPING

har handlat lite nytt, tänkte visa er senare! Men nu ska jag först locka mitt hår, uppdaterar innan jag ska iväg om jag hinner annars när jag kommer hem igen!

RSS 2.0