TODAY

Idag har jag och mamma varit en sväng på obs. Jag fick ett par jeans, Dom är snyggare i verkligheten än på bilden! Nu ska jag se en film som går på TV400 och så ska jag läsa den nya ellos katalogen.

JENSENS BÖFFHUS








Här kom bilderna jag lovade nu är det bara bilderna från min pojkväns student kvar!!

TISDAG

Mitt rum är nystädar, min säng är nybäddad, mina ben är nyrakade alltså lena och sköna, fick hem mina betyg idag. Dom såg väll bra ut och min lilla sockertopp fyller 6 år idag.

KVÄLLS GOTT

har precis skärt paprika och tagit lite salladsdressning på en tallrik som jag nu sitter och knaprar på, gotttt

SVAR


Fick en kommentar tidigare angående min Midsommar klänning, vill först tacka för att du tyckte det var fin :).. Jag har köpt den på Bik Bok, minns inte riktigt när det var men det var rätt länge sedan iallafall, så tror inte att det finns någon chans att den finns kvar längre, tyvärr.

JUST THE TRUTH


HOT HOT HOT

Kom hem för en liten stund sedan, har varit i Lund och övningskört. hot like hell! gick iallafall bra, nu har jag precis druckit ett glas fanta vet inte om jag ska gå ut och sätta mig. Pallar dock inte solen just nu, men vi har ju parasollet uppe.

ITS MY TIME

resten av bilderna kommer antagligen imorgon för nu orkar jag inte. GODNATT

MIDSOMMAR BILDER







det var bara jag och min boyfriend som fastnade på bild tydligen


EGO PICTURE




THIS HOLIDAY

Som jag sa innan så har min helg varit A M A Z I N G, eller nästan så gott som iallafall. I fredags fixade jag mig direkt när jag vaknat. Fixade mitt hår, städade undan lite här hemma, sminkade mig och bestämde kläder. Sen gick jag och mötte Tessi så gick vi och handlade gott till kvällen. Jag,Tessi,min pojkvän och hans kompis hade en trevlig midsommar här hos mig. Åt grillat, drack, spelade en massa kubb,lyssna på musik,snackade o.s.v. Strax innan 1 stack tessi & danne hem. Så tog jag och min pojkvän oss ett nattadopp. Kallt som atan, Men blev skönt med en varm dusch efteråt sen bäddade ner oss.

Dagen efter stack jag,mina föräldrar, maja och min pojkvän till Sibbarp på marknad och tivoli. Mysigt värre i det fina vädret, Sen tog vi med my boy till jenses böffhus och åt middag eftersom han aldrig ätit där! När vi kom hem tog vi det lugnt i solen lite sen handlade vi nöjes godis och stack hem till min pojkvän. På kvällen tog vi en promenad hem till hans syster och satt och snackade med henne ett tag.

I söndags vaknade vi rätt tidigt ändå, Han körde mig hem efter ett tag och senare stack han,jag,frida och danne till dalby stenbrott. Solade och badade lite. Sen blev det tacos och jordgubbar hemma hos min pojke.

bilder kommer!

MIDSOMMAR OUTFIT


VARFÖR?

Har inte hunnit uppdatera på hela helgen, Men min helg har varit helt amazing. Har massor med bilder att ladda upp men det kommer, antagligen ikväll. En del till en början iallafall. Har nästan precis kommit hem från jobb, fun fun fun. Men återkommer senare


MIDSOMMAR

Jag och Tessi sitter i vårt uterum nu, Spelar lite musik och dricker lite. Väntar på boysen så vi kan börja grilla. Det blev ingen av klänningarna jag la upp, utan en orange som jag hade glömt bort. Sitter dock lite tight så får se om jag fortfarande kan ha på den efter att vi ätit allt vi handlat, Haha! Men ni alla får ha en underbar midsommar.

J´VLA SKIT

bara nyser hela tiden, mina ögon svider och halsen kliar så jag får spel, JÄVLA POLLEN!!!!!tabletterna hjälper inte ens längre :(

ITS TIME TO GO

Nu är det dax att sova, imorgon ligger iallafall min älskling vid min sida under natten. Ska bli mysigt, känns som evigheter sedan och det var det nog också. GODNATT


WAITING


BESLUT ÅNGEST

Imorgon är det midsommar. Vet ännu inte vad jag ska ha på mig. Det blir ju dock klänning, älskar att bara dra på mig en snygg klänning. Därför passar jag på såfort jag bara kan. Men kan inte besluta mig för vilken klänning jag ska ha. BESLUTÅNGEST. Blir någon av dessa iallafall

Svart klänning med svarta prickar på från Milla
Vit klänning(ska vara ett band i midjan med) från MQ
Svart silkesklänning från Koola Anna
Rosa volangklänning från Gina tricot

Silver/rosa blommig klänning från Bik Bok
Blå silkes tubklänning från Gina Tricot
Vit fodralklänning från HM
Blommig klänning från MQ

Svart ballongklänning från Gina Tricot
"Blommig"klänning från DKNY
Blå klänning från Bik BOk
Svart tunnklänning från JC

Rosa fodralklänning från Elise Ryan
Svart enaxlad klänning med rosett från Gina Tricot
Jeans klänning från Firari

PS. ingen av dom ser direkt roliga eller så snygga ut på dessa bilderna!

MIN DAG

Imorgonbitti får jag verkligen sova hur länge jag vill, ingen klocka som kommer ringa. riktigt skönt! jag var uppe redan klockan 9 idag, tog bussen 10 i 10 till Lund för att köra. Sen kom jag hem med pollenallergi, huvudvärk och nackont. Så jag tog och värmde riskudden och tog en värktablett och la mig och vilade ett tag när jag vaknade igen tog jag en dusch och sen fixade mig. Skulle tagit bussen till min pojkvän men så gick inte den bussen just då p.g.a sommarlov så jag fick gå hem igen och bli körd. Har varit på banan med min pojkvän, hans pappa o.s.v ikväll eftersom hans pappa körde. Sen för ett tag sedan kom jag och älskling hit en liten sväng innan han skulle dra eftersom han ska jobba imorgon. Ska snart lägga mig och bara njuta av att vara ledig tills på måndag. Godnatt

A WALK TO REMEMBER

Både idag och igår har jag jobbat. Igår jobbade jag mellan 16-21 och idag 7:30-14 sen möte mellan 14&15:30. När jag kom hem åt jag lite sallad sen somnade till en stund. Rakade benen och målade naglarna har jag också hunnit och även sett ugly betty. Sen tog jag en powerwalk runda till mormor&morfar och lämnade lite kläder sen hem igen, Nu ser jag en film på 6an.

SOMMARFINT




LETS PLAY SOME MUSIC


MUMS


NY VECKA

Regnet bara öser ner just nu, Håller på att värma vitlöksbröd i ugnen och om ca en timme ska jag cykla/gå ner och hämta mitt schema. Bara det slutar regna tills dess,hoppas.

Såhär ser jag iallafal ut idag

SLEEP TIGHT

Har smörjt in mitt huvud med kräm eftersom jag fjällar, klockan är snart kvart i 1 så jag känner att det är dax för mig att försöka somna nu, halv sover redan. Återkommer imorgon Godnatt
Och vill hälsa min älskling lycka till imorgon på första dagen på nya jobbet. det kommer gå bra. för du är bäst!


NAGELLACK

Inviger min nya kategori "jag föredrar" och idag handlar det om vilket nagellack jag föredrar. Jag anväder eller köper mest av Depends nagellack. Finns i alla olika sorters färger & nyanser. Kostar mellan 25-30 kronor beroende på vart man köper dom. Dom håller bra och länge också. Äger även några från HMs nagellack. Finns också i de flesta färger men kostar mellan 39,50-49,50 kronor och färgen håller inte alls bra tycker jag. Så jag fördrar depends nagellack!


HELG

Min pojkvän stack precis, Jag sov hos han inatt och sen tog vi det lugnt tills min pappa kom och hämtade mig så vi stack och handlade och sen hem och lagade mat sen kom han igen så åt vi hela familjen Tacos. När vi ätit satte vi oss en stund där ute tills jag och han först körde till mormor & morfar där vi hämtade mina solglasögon sen körde vi och lämnade maja och tillslut till nöjes och handlade godis. Mina föräldrar hade hyrt 2 filmer så vi tog en av dom och såg på, skräckfilm tyvärr..haha. Nu ser jag iallafall Systrar i Jeans och har precis fyllt i en massa papper.
Och bilderna från min pojkväns student kommer snart, väntar bara på ett par jag ska få av honom så jag kan lägga upp alla på en gång, men snart så!

HOS MORMOR

Idag fyller världens bästa mormor år. Så har varit där och firat henne då såklart, blev god mat,kaka och dricka.











FIRANDE

Jag hann inte lägga upp bild på hur jag såg ut innan jag stack. Men såhär såg jag ut iallafall

MITT HÅR

Såhär ser mitt hår ut nu

Jag använder mig av detta på bilden nedan. Tången är från märket Vidal Sasson. Innan jag använder tången delar jag upp håret så jag tar en del i taget. Sen sprayar jag i vo5 air style som jag kammar ut så det fördelar sig i håret sedan använder jag tången och sedan sprutar jag i vanligt hårspray


NEW

Jag tror att jag ska använda mina nya skor idag om det går med mina söndriga tår. Får plåstra om dom ordentligt så att jag kanske kan bära dom. Vet inte riktigt vad jag ska ha till än, Men det får ni se sen på outfiten. Har nyss kommit ut ur duschen iallafall och väntar nu på att locktången ska bli klar så jag kan locka mitt hår

IDAG

Godmorgon, eller jag vaknade för någon timme sedan. Måste snart plocka undan på mitt rum. Vika undan mina kläder och allt man måste göra, sen ska jag fixa mig och klockan 5 ska vi va hos mormor och fira henne. Lägger antagligen in min outfit sen också, om jag hinner.

MIN FREDAG

Jag har ont i hela kroppen, vart jag än nuddar emot eller rör så gör det ont. Och mina tår som jag skadade är hemska, kan knappt ha några skor och såret är skit äckligt. Kan bara ha flip-flop om jag inte vill att det ska göra ont,DRYGT.
Imorse kom iallafall älskling hit med bullar efter att han varit hos tandläkaren. Sen hela dagen tog jag det lugnt i soffan eftersom jag helt enkelt har ont överallt. Sen ikväll så körde pappa mig till Tessi så var vi där ett tag tills vi gick ut och hamnade hemma hos mig istället, Snackade med mina föräldrar sen kom Emil och Kim så satt vi i uterummet och när det slutat regnat spelade vi kubb, Det var inga svåra matcher. Jag och Tessi ägde ut dom iallafall. Sen tog vi det lite lugnt i ute rummet igen tills dom stack så såg jag och tessi halva Mitt stora feta grekiska bröllop som gick vi TVn och efter den stack hon hem. Nu ska jag sova, riktigt trött. Godnatt

OUTFITS





MOVIE NIGHT

Pappa väckte mig kvart över 6 imorse för jag skulle med han och jobba idag. En massa pappersarbete hela dagen och var inte hemma förän kvart i 6 då mina kusiner var här och gjorde mat med oss.
Ikväll har jag hyrt film Har du hört ryktet om Morgans? Jätte bra film, rekomenderar verkligen.


NATT SÖT

Har glömt att berätta att jag fick mitt nattlinne av älskling. Det var ett tag sedan nu men har glömt att skriva det. Love it and Love him.

Från HM


GODNATT

Min älskling har nyss lämnat mig, Han kom hit en liten stund ikväll och mös med mig. Jag tog mig ut i solen idag trotts allt och brände mig gjorde jag också. Mitt huvud och hals är värst magen & benen blev ändå rätt bruna. Great! men nu måste jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och jobba.

TIDEN GÅR

Godmorgon. Solen skinner faktiskt idag. Funderar på om jag ska ut och lägga mig på en solstol men blir så lätt uttråkad när jag ligger där själv så jag får se vad som lockar. Var uppe redan innan 10 idag för att fixa mig och gå till mitt sommarjobb och få information + en massa papper. Kom nyss hem med blödande tår,ett par skor jag aldrig har använt skärdes in i mina fötter så det gick hål, ONT.

15 JUNI

Idag kom min pojkvän hem med bullar efter att han hade varit på en jobb intervju. Vi åt dom sen tog vi en filt och la oss på i trädgården och solade tills solen gick i moln då gick vi in och la oss i sängen och somnade ett tag. Ett par timmar senare lagade han mat till oss och efter det tränade han ett tag och sedan fixade sig. När han var klar åkte vi till Nova Lund och jag fick handlat lite. Påvägen hem handlade vi med oss glass och åt sedan i min trädgård och senare stack han så tog jag med hunden på en löparrunda.

Detta fick jag med mig hem:



Skorna gav Älskling mig.


VÄLKOMMEN

Detta är då min nya blogg. Jag skapade denna för att börja om på nytt. Vad ska man säga, lägga den gamla bakom mig och starta om här. Då jag ska fortsätta som jag gjort på den andra plus mycket mer. Uppdatera mycket mer och göra det hela lite roligare/intressantare. Så snart kommer jag igång.

Hoppas ni kommer gilla det "nya"

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0