Hejdå blogg

Jag har bytat webb-adress till devote's istället för att kunna uppdatera lättare när jag är iväg! Kommer dock bli svårt att lämna blogg.se eftersom jag bloggat här i 3 år. Devote.se & Blogg.se är rätt olika så det lär ta lite tid innan jag förstår allt på devote.se. Men vi får hoppas jag lär mig! om blogg.se någon gång gör en egen app eller liknande kommer jag självklart tillbaka!

min nya blogg:
www.linnlindsjo.devote.se

fredag

hej. har inte uppdaterat så mycket idag för att jag legat och haft så ont i magen hela morgonen plus halva dagen. Sen följde jag med mamma till gunnel där anna-johanna & camilla var. Så har suttit där nästan hela dagen och bara pratat om allt mellan himmel och jord.

22:18

Ligger i soffan med pappa,maja och jonas. Vi tittar på Jiddra inte med Zohan som går på tv6. sedan väntar sängen. Imorgon ska jag äntligen få sova ut länge. Ingen klocka som ringer och ska stänga av ljud och vibration på mobilen. Vi hörs imorgon natti natti.

Pink lady

Ikväll såg jag ut såhär. En inne och en ute outfit.

Leopard


Idag ser jag ut såhär. Nu ska jag se klart på världens kanske sämsta pojkvän..ever, sedan ska jag köra tilll Anna.

tjejmys

Nu är jag hemma igen. Jag & Carro var en sväng på nova sen körde vi och hämtade Helen. Vi stack hem till Carro & gjorde makaroner med ost & skinksås. Vi tittade tv och snackade en massa.

Morning

Godmorgon. Körde emil till jobbet imorse och nu har jag & maja precis ätit frukost. Nu ska jag börja fixa mig sedan ska jag träffa Carro.

LETS PARTY

Så grym!

where is it?

Ge mig sommar! Detta har nog varit den sämsta sommaren någonsin. Får hoppas att det kanske kommer några sommardagar till. Vill utnytja alla mina fina sommarkläder.

Dresscode

Såhär gick jag klädd igår. Just nu tar jag det lugnt framför tvn. Linas kvällsbok går på en av filmkanalerna så jag ser den. Ikväll ska jag jobba till klockan 21.

Entré

Var ju på entré igår med mamma och maja. Det blev fika och shopping. Hittade 2 somriga linnen och ett par mjukisshorts. Bästa/skönaste shortsen som uppfunnits!



Göteborg Söndag

I söndags var det dax för hemfärd så blev knappt några bilder alls eftersom att nästan hela dagen bestod av bilfärd. Vi åt iallafall en stor,god hotellfrukost sedan fick vi packa ihop våran saker och checka ut. Påvägen hem körde vi inom ullared bara en liten snabb sväng!

Hade med mig nästan dubbelt så mycket packning hem än dit!



Nova Lund

det gick inte att logga in på blogg.se hemsida igår. Tänkte iallafall visa köpen från Nova igår!

Två vita linnen


Och en byxdress

Göteborgs shopping

Nu tänkte jag visa allt jag shoppade i Göteborg, Enjoy!

en vit blus

orange/röd klänning

orange tub-klänning

grön t-shirt

leopard halsduk

vit klänning

vit/beige tub-klänning

rosa linne/tunika

Navelpiercing fick av emil

armband fick av emil

Kalender

Foundation & puder borste

guld örhänge

Dolce & Gabbana halsband

Chanel örhänge med rosa pärlor

Chanel örghänge fick av emil

Sex and the city 2 & A cinderella story film

Sminkborttagnings servetter

Mini hårspray och bomull pads

Hårinpackning

Ansiktsvatten

Vitamin Well dricka

Alla bilder ger inte rättvis färg som i verkligheten!

tisdag

Godmorgon. Har redan varit iväg en sväng på Nova med maja. Blev lite handlat som jag ska visa för er sen. Nu ska jag fixa mig lite sedan blir det antagligen en sväng till Entré med mamma och maja.

dags att dejta kudden

Nu ska jag lägga mig tillrätta. Min lilla prinsessa har redan somnat. Jag satte precis på sex and the city 2 filmen så jag somnar till den. Hörs imorgon. Då får ni se all min shopping! godnatt mina söta läsare

Lördag i Göteborg

Tänkte visa bilderna från i lördags nu. Började med att äta en god hotellfruokost. Efteråt blev det lite shopping i stan innan vi fixade oss. Gick ner på avenyn lite över fem tiden gick förbi en liten marknad också. Åt på en resturang som hette Parken som låg på avenyn. Efteråt gick vi vidare till liseberg.

Det blev en fika på espresso house. Scones med färskpressad juice och varmchoklad














film dax

Maja är här nu. Ska passa henne inatt, hon har hyrt en Barbie film och handlat godis. Vi satte precis på filmen så ska se den nu med henne. Vi hörs senare

Lockig och svart

såhär såg jag ut i fredags. Lockade mitt hår dessutom. Brukar inte locka håret för det håller aldrig men denna gången tog jag en chans och det höll jätte bra!


Tips

Vad varmt det är idag, dock massa moln som alltid så känns inte lönt att lägga sig i solen för då kommer bara molnen. Snart ska jag ta en dusch! tänkte göra lite inpackning, peeling o.s.v också. Inpackningen jag använde i torsdag var jätte bra. Jag minns inte ens sist mitt hår var så lent. Dock synd att det endast är till blont hår, men är du blond tycker jag verkligen du ska prova det! garanterar skarpt.
Det är från Depend och heter Intensiv hårkur/inpackning. Ser ut som på bilden nedan! Kostar runt 59 kr(beroende på vilken affär du köper det i)

Göteborg Fredag

Tänkte visa lite bilder från i fredags. Den dagen bestod av en bilresa till Göteborg och jag körde för första gången där. Det var inte lätt men jag klarade det! jag gillar inte att köra på nya ställen jag aldrig kört på innan och detta är dessutom en stor stad, många filer, många bilar i semester tider och dessutom vägar som går hit och dit och man får inte köra åt alla håll/in på alla gator. Men jag lyckades! Vi checkade in på hotellet lite efter två. Vi gick ner på stan nästan direkt, vårt scandic hotell var modernt och satt ihop med shoppingcentret och låg mitt i stan. perfekt! Innan middagen gick vi upp på hotellet och fixade oss, jag lockade mitt hår vilket jag inte gjort på evigheter eftersom det aldrig brukar hålla. Det blev middag på avenyn på en resturang som heter Lilla London.


hittade en perfekt bil till mig på vägen, en rosa bubbla som dessutom var en cabe. Som gjord för mig ju!






Köpenhamn shopping

Jag tänkte börja med att visa min shopping från när jag var i danmark för det har jag inte hunnit än.




movie time

Detta är två nya filmer som jag gärna hade velat se, eller som jag ska se rättaresagt! Bridesmaids och Baksmällan 2. Någon som sett och rekomenderar dom?


måndag morgon

godmorgon, jag vaknade lite över klockan nio idag. Jag såg klart filmen jag satte på igår kväll eftersom jag somnade till den. Gud vad jag älskar den filmen! idag har jag inget planerat, ligger och tittar på sjunde himlen just nu. Måste ju packa upp mina saker idag och dessutom fota alla köp så jag kan visa för er!

godnatt

satte precis på a cinderella story, jag älskar den filmen. Så ska lägga mig och kolla på den nu och antagliggen så somnar jag till den. Vi hörs imorgon då jag ska bjuda på mycket bilder.


outfits

Detta har varit mina outfits under denna helgen, hade en annan i fredags med på dagen men den glömde jag att fota!

ben och jerry

i torsdags kväll så fick det bli Ben och Jerry glass. Hur god smak som helst men väldigt mättande. Nästa gång ska jag prova någon med chokladsmak!

packning

jag har alltid lika svårt för att packa när jag ska iväg. Packar alltid för mycket. Denna gången packade jag faktiskt rätt lagom. Det är ju så svårt att packa när man ska vara i Sverige. Vädret skiftar alltid och man måste alltid ha med sig alla sorters kläder och skor. Dessutom tar även hårfön,smink,plattång,locktång o.s.v upp mycket plats. Inte lätt att vara tjej..Haha. Detta var min pakning för denna gången, rätt lagom hade dock önskat att alla nödvändiga saker inte tog så stor plats!


home sweet home

nu är jag hemma igen efter en härlig helg i Göteborg, Med god mat på avenyn, liseberg och en massa shopping! Ska visa er allt jag har handlat sen. Det får bli imorgon! sitter och tittar på filmen som går på 3an nu och till det äter jag gurka med dipp. Gott och nyttigt!

Sista kvällen

Imorgon kommer jag hem igen så då blir det bättre bloggning! Ska ju dessutom visa allt fint jag shoppat och bilder här ifrån så nu har ni något att se fram emot! God natt mina kära läsare

Göteborg

Godmorgon! Ligger på hotellrummet nu. Här är hur fint som helst. Vi ska ner och äta frukost nu sen blir det stan igen. Shoppade en del igår, ska självklart visa allt när jag kommer hem och en del andra bilder! Ha en bra dag mina kära läsare!

Bye bye Skåne

Nu har jag ätit, packat, fixat mig och kört till emil. Vi sitter och tittar lite på filmen på tv 11 och har precis ätit glass är äckligt mätt! Usch, haha! Imorgon åker jag till Göteborg och kommer inte hem förän på söndag. Blir massa shopping osv. Så lär bli rätt dålig uppdatering men ska försöka så gott jag kan bara tråkigt att jag inte vet hur man laddar upp bilder från iphonen!! Men ska försöka hålls er informerade ändå och bjuda på massa bilder när jag kommer hem istället

torsdag

sitter nyduschad och luktar amazing. Väntar på mat nu, blir grillat idag. Så länge tänkte jag nog se världens kanske sämsta pojkvän ever, ett program som går på tv11.


min lilla solstråle






sommar

en söt liten sommar outfit

traditioner

igår kväll åkte jag med pappa ut och gick med hunden, efteråt åkte vi till statoil för jag var sugen på smoothie. Fick två tidningar också, den ena ska jag ha med mig imorgon. Det har alltid varit en tradition för oss att varje gång vi ska åka iväg någonstans får vi vars en tidning!

hair

hej! jag har jobbat imorse sedan klockan 7 så därför ingen uppdatering. Nu sitter jag med inpackning i håret och det ska snart sköljas av. Sen måste jag börja packa lite, mer om det senare!
idag testar jag denna inpackningen för första gången, den är speciell till blont hår.

tips, grafiti nails

Har ni aldrig provat grafiti nails? då tycker jag absolut att ni ska göra det! Jag kör på ett svart för det tycker jag blir snyggast. Som bas nagellack brukar jag oftast bara ha silver eller rosa. Det är väldigt snyggt med guld också! Jag brukar pensla på rätt bra med grafiti nagellacket eftersom det är meningen att det ska torka ut och drar man då för många gånger för att man tagit för tunt lager ser det jätte fult ut. Så pensla på bra med färg! Det är även mycket snyggare om man har långa naglar när man gör detta.
Såhär såg det ut på mig sist jag hade det.

skoälskare

tänkte bara visa er mina två senaste sko-inköp. Visst är dom snygga? Svart med nitar passar alltid in och ett par lila klackar med svart outfit. Kan ju inte bli snyggare! Blev förälskad i dom direkt.

Morgon igen

Godmorgon! Hade gärna sovit någon timme till fast måste ju gå och jobba! Får sova efteråt istället. Satt precis och läste en riktigt sjuk nyhet på aftonbladet. Det var igår kväll som två tjejer hade åkt tåg från Örebro och skulle upp till Göteborg. Det var en 11 åring och hennes stora syster. Stora systern hade gått på toa när killen som tittar biljetter hade kommit och 11 åringen satt då utan biljett eftersom stora systern hade med sig dom på toan. Så killen hade slängt av 11 åringen på nästa station helt ensam. Inte förän en stund efter hade stora systern förstått att hon var borta och larmade då direkt och hon har fortfarande inte hittats. Dom har sökt hela natten i staden/hållplatsen hon blev avslängd på och dessutom i alla tåg som har passerat stället hon fick gå av på. Helt sjukt hur man kan göra så mot en 11 åring, får hoppas att inget har hänt henne och att de hittar henne igen!

Natti natti

Nu tänkte jag säga godnatt för ikväll! Ligger redan ner bäddad i sängen och bloggar från min iphone! Blev en liten snabbis hem till emil efter jobb därför blev det inte den uppdatering jag hade hoppats på men det kommer ju en ny dag imorgon, eller hur? Godnatt mina vänner! Imorgon väntas jobb mellan 7-13 så blir nog ingen uppdatering innan dess! Ska försöka sova med mitt brända huvud! Aj vad det gör ont!

tisdag

Nu börjar de mörka molnen dra in igen går inte en dag utan regn.. Jag har precis ätit lite mat och nu ska jag börja göra mig iordning för jobb. Ska ju jobba ikväll! men vi hörs när jag kommer hem igen

bilden är från en kväll i värstra hamnen

disco

i lördags gick jag klädd såhär. Jag hade tunika, nät-strumpbyxor och smycken!

birthday

i torsdags fyllde ju min farmor år. Maja kom hit och skulle följa med och såg ut som på bild 1. Så jag fick ta bilen köra till en affär och handla nytt för så kunde hon ju inte se ut på kalas. Resultatet blev rätt bra ändå va?

frukost

Godmorgon. Sitter i soffan och håller på att somna, är döds trött. Jag har ätit frukost iallafall, gjorde gröt idag.

från berg och dalbanan

tänkte bjuda på en film som jag själv filmat när jag åkte i berg och dalbanan från tivoli i Danmark med maja och jonas. Kolla videon noga och när det blixtrar till! Haha, även majas skrik i slutet av filmen. Kan inte sluta skrata lika mycket åt det varje gång.
 

denna helg

idag skinner solen, det gjorde den dock fram och tillbaka igår också! har inte hunnit uppdatera något i helgen p.g.a att jag haft så mycket att göra. Men jag ska fixa bilder och bjuda på istället så blir det lite roligare. Ni ska iallafall få lördagens outfit och så ska jag fixa fram bilderna från i lördags med (inte jag som fotade) jag ska berätta om dagen också, mer om det sen! har inte hunnit fota kläderna från danmark heller men det ska jag också göra! igår blev det mest solning. Jag och emil tvättade pappas bil också, eller han tvättade för jag klarar inte av sånt och fattar inte dom maskinerna?! haha, men jag klarade iallafall av att putsa och dammsuga inne i bilen!
mer uppdatering sen känner att jag behöver utnytja solen när den väl kommer även om mer än halva himlen är molnig.

RSS 2.0