EFTERLYST

Ska kolla på efterlyst nu. uppdaterar nog inte förän imorgon! får se..


GIVE IT TO ME


TV

har inget outfit att visa idag eftersom jag varit hemma från skolan idag. Mådde inte så bra så stannade hemma. Legat i sängen hela dagen och kollat TV, tur att vi fått film kanalerna nu för innan fick man ångest när man var sjuk och låg hemma för det inte fanns ett skit på tv

FÖDELSEDAG

Idag fyller min mamma år, Grattis mammi. Älskar dig!


DAGENS


MIN DROG

Dom har nog uppfyllt det godaste godiset som finns! maltesers. Älskar dom, kan inte sluta när jag väl börjat. Ett tips är att lägga in dom i kylen ett tag innan dom ska ätas då blir dom extra goda och går inte att motstå!


HEJ

slutade skolan redan kvart i ett idag. Skönt, om man bara hade haft en sån tur varje veckan.. Efter skolan stack jag inom stan och handlade lite presenter till mamma eftersom det är hennes födelsedag imorgon. Ska visa senare vad jag har på mig idag men tänkte se lite TV först

GODNATT

Nu ska jag gå och lägga mig, eller iallafall se lite TV. Har två lektioner imorgon,två är inställda! så börjar inte förän kvart i 10 och slutar runt 2, uppdaterar då. Sov söttt!


MONEY MONEY

var på entré med mitt hjärta igår också, en snabbsväng bara. Fick iallafall handlat en plånbok som verkligen var ett måste.


NEW WEEK

nyss målat mina naglar för det behövdes. Helgen spenderade jag hos min pojkvän och idag var det tillbaka till skolan. Min första och sista lektion var dock inställd. Klockan fem hade jag körlektion idag så mamma körde mig dit och hämtade mig sen också, gick jätte bra. När jag kom hem åt jag lite sen åkte jag ut till skogen och tog en power walk runda och sedan hem och duscha. Kollar nu på svenska new york fruar!
hade en bild på min outfit från idag men den blev helt svart? vet inte riktigt vad som hände..

LÖRDAG

såhär ser jag ut nu! ska hem till min pojkvän så blir nog inte mer uppdatering idag


YESTERDAY SHOPPING

här är vad jag shoppade igår, bilderna på smyckena blev inte jätte bra, men hoppas de duger!







MITT LIV


en söt liten bild på mig och mitt hjärta från i torsdag

LÅNG FREDAG

hann inte uppdatera igår för jag hade fullt upp. Började skolan klockan 9 då vi samtaldes i våran OP-grupper. Vi utvärderade och sydde laptäcke. Vid ett skulle vi ha tagit oss ner till gastelyckan och till skånes arkivförbund där vi var tills tre. Efter det gick jag och lizette i stan och shoppade lite, fick inte nog där så vi åkte ut till nova någon timme efter stan. På nova träffade vi krissy,emma & tessi fast vi gick rätt utspritt ändå. Vid 7 var vi rätt trötta på detta och ville hem, Jag hade jätte jätte ont i mina fötter eftersom jag hade klackar!! Jag,lizette & tessi tog bussen hem & jag och tessi stack hem till mig. Hann vila en liten stund sen åkte vi till nöjes, till mcdonalds & tanka.
När vi kom hit åt jag, vi kollade lite tv och hittade lite fakta tills vårt arbete. Min boyfriend kom också och vi satte på filmen som vi hyrt. Rolig var den, ska kolla upp sen vad den hette!
ska visa vad jag shoppa snart, vet inte om jag ska duscha innan bara.

WALK AWAY

min statistik har stigit idag, kul! innan min pojkvän skulle komma så bestämde jag och tessi oss för att gå en runda, Lite motion! Bådes mammor tyckte vi var lika knäppa eftersom vi både två gick i klackaskor, men extra träning för vaderna,eller hur?haha. Nu ska jag iallafall sova sen imorgon ska hela mitt program sy lapptäcke medan de andra programen ska iväg och hitta på roliga aktivitetet. Varför ska vi alltid få det sämsta?!


HÄRLIGT

nu är jag glad, skolan är slut för dagen, inga lektioner imorgon, inga fler läxor denna veckan & hittils bara en till nästa vecka, jag fick lön idag och jag ska antagligen få träffa min pojkvän idag! hur bra låter inte detta egentligen? helt toppen enligt mig!


DARLING

i söndags morse lekte belle med min mobil och kom in på kameran, så vi fick en liten morgon bild på älskling


TVÅ OUTFITS

en från igår och en från idag! både två bilderna är tagna tidigt på morgonen, riktigt trött!


THE SAME THING

efter vi varit på lite äventyr i fredags så stack jag hem till mormor och morfar och färgade min utväxt. När jag kom hem var min kusin där, hon kollade på mina naglar och ville såklart ha likadana!


SKOLBILD

hittade en bild från skolan när vi hade en debatt där med politiker. Ni ser kanske mig?


PLUGGA PLUGGA PLUGGA

pluggar för sista gången idag i denna veckan iallafall(hoppas jag) Har test i både samhällskunskap och danska imorgon! nästa vecka hoppas jag på mycket bättre uppdatering eftersom jag änn så länge inte har någon läxa tills dess. Har haft jätte mycket dessa två veckorna som varit nu..typsikt skolan att ha det i perioder!
övningskörde även idag, hade även en extra passagerare med mig i bilen,haha! han håller på och ska bli körlärare så han tog risken och åkte med mig. haha!
men ska plugga i ca en halv timme till nu sen uppdaterar jag igen!

SLUT PÅ DAGEN

fick nyss ett mejl från min naturkunskap lärare, det ämnet vi hade prov i idag.. fick ett starkt VG med bara ett halvt poäng från mvg, hur störigt var inte det? men det får jag nöja mig med!
har varit ute och kört med pappa ikväll, alla möjliga vägar och nu väntar sängen.

NYTT

tänkte att jag behövde ändra bilderna i headerna till lite nyare!

INNAN


EFTER

VECKAN

en outfit från förra veckan

TOMELILLA

två bilder från i fredags. Den första är på sara där hon visar upp alla märken vi fick hos politikerna på torget och den andra bilder är på sara & tessi på bussen hem från tomelilla. Eftersom vi bara hade en timmes lektion inne i stan i fredags ville vi hitta på något efteråt. Vi kollade om tågen gick till något roligt ställe men det gjorde dom inte så vi kollade bussarna istället, Och tessi kom med ideén "vi åker till tomelilla & går på bo ohlssons" så det gjorde vi! sara var dock inte pepp på det, speciellt inte när vi hoppat på bussen, åkt en kvart, sara ville av och det stog "passerar nästa hållplats om 28 minuter" haha, men vi fick henne på bättre humör och det blev skoj!


SKOLA

åh vad jag är trött!!! somnade efter skolan och har inte riktigt vaknat ännu. Har ingen läxa tills imorgon vilket är skönt men sen imorgon sätts pluggandet igen till på torsdag då det är sista läxan i veckan.. fick tillbaka mitt barn och ungdoms sjukvårds prov igår som jag fick VG på, och på min svenska redovisning fick jag också VG och idag fick vi tillbaka svenska provet som vi hade förra veckan och då fick jag också VG!

FÖR MYCKET JUST NU

måste börja med att säga att äntligen ett program som har premiär som är bra, Svenska new york fruar! alla andra premiärer har varit katastroffer.
Har varit hos pojkvännen min hela helgen, därför ingen uppdatering..Och idag pluggar jag för har prov imorgon därför uppdaterar jag imorgon istället. Ska även bjuda på bilder då

GODMORGON

Godmorgon, jag har nästan precis vaknat..hade kunnat sova lite till men det kunde jag inte. Ska bara dra på mig kläder och borsta tänderna sen åker jag eftersom jag bara ska in tiill torget en liten stund känns det onödigt att fixa sig!

IM THE ONLY ONE

Fick träffa min pojkvän lite ikväll, kändes som evigheter sedan. Efter skolan somnade jag, Ovanligt? haha. iallafall när jag vaknade igen duschade jag, städade mitt rum och fixade jag mig klockan åtta hämtade min pojkvän mig så körde vi och hämtade tessi och sedan ut på mcdonalds för att jag skulle få mat. Med tiden kom fler och fler och vi blev kvar två timmar. När jag och han kom hit sen vid tio tog vi mammas bil och körde ut till vesum för att gå med hunden, mörkt och läskigt! sen hann vi kolla lite på tv innan han skulle hem. Sov gott

TRÅKIGT

Hade en väldigt tråkig lektion i veckan så jag roade mig lite istället!


SNART SNART

Är hemma från skolan nu, fick sluta sådär 40 minuter tidigare! mitt prov som jag pluggade till igår(därför ingen uppdatering)blev avklarat idag, jätte skönt. Imorgon ska jag vara på torget i lund klockan 12 för att kolla valbodarna i typ en timme sen slutar jag igen. Lovely!

FORTSÄTTNING

Nu ska jag gå upp och ta en varm dusch sen klockan nio börjar miss secret agent 2. Så ser min kväll ut!

REGNIT

Idag såg jag ut såhär. Fotona är väldigt mörka och dåliga, men bättre än inget eller?


Röd kofta, Svarta tights med skindetaljer och svarta stövlar


TISDAG

Dryg dag i skolan idag, Hade prov sista lektionen så fick sluta tidigare iallafall. Somnade efter skolan och är fortfarande trött och har huvudvärk.. Börjar iallafall senare imorgon alltid något

NYA NAGLAR






FREDAGS

Såg ut såhär i fredags. Bilden är tagen tidigt tidigt på morgonen=Trött! och bilden är mörk men har iallafall mina nya tights där, en svart tunika och hängande guld örhänge.

MIN MÅNDAGS KVÄLL

Nu ska jag läsa igenom min Svenska, har prov imorgon sen ska jag måla mina naglar och klockan åtta börjar filmen Ryktet går

FEST I SIMRISHAMN

Tänkte visa bilderna från 60x2 års festen i Simrishamn som var förra lördagen innan jag glömmer det!
























MIN HELG

I fredags kväll kom min pojkvän hit och hämtade mig så handlade vi lite nöjesgodis och åkte hem till honom och såg film. Somnade redan vid elva. Gick upp tidigt i lördags och åkte ut till banan för älskling och hans pappa skulle tävla. Nästan hela dagen regnade bort och när vi väl kom hem så somnade vi och när vi vaknade beställde vi hem mat, duschade sen la vi oss vid elva igen. Upp tidigt dagen efter också men då fick dom kört iallafall, åkte hem med hans mamma runt fem tiden. jag pluggade och såg tv. Sen stack hans mamma och handla så fikade vi. Runt åtta kom han och hans pappa hem igen så körde vi och handlade lite gott, tog en varm skön dusch och sedan la oss och såg tv!

TRÖTTTTTTTT

Hej. Nyss hemkommen från min älskling, har varit där sedan i Fredags. Men ska sova nu är så himla trött, skriver imorgon!

FREDAG

HEJ. Hade körtid kvart över 8a imorse, med en ny körlärare eftersom min gamla sluta.. När jag kört snabba jag till skolan för att vi skulle ha en debatt mellan politikerna. Sen fortsatte vi med vanliga lektioner. Har nyss duschat ska äntligen träffa min pojkvän ikväll!

ENTRÈ

Detta shoppade jag idag!







MALMÖ TOWN

Har precis kommit hem från Malmö. Har varit på Entré och shoppat med mammi. Blev lite shoppat som jag ska visa om en stund.
Såhär såg jag ut iallafall

NAMNHALSBAND

Här får ni se mitt nya ursnygga halsband som jag fick av min älskling, Dock blev bilden jätte dålig p.g.a blixten men det står då min älsklings namn!

THIS WEEK

I Tisdags

Och såhär såg jag ut igår när jag var ute och åt med flickorna!


HOT HOT HOT

Nyss städat klart hela huset, är ju ledig idag! vaknade vid nio tiden men steg inte upp förän runt tio. Kollar även på min tredje film nu, fast den ena såg jag bara slutet på, och den jag ser nu verkar sådär fast den jag såg innan denna var jätte bra, Hundpensionatet hette den!

STOR BESVIKELSE

Blev riktigt besviken på de två premiärerna idag av Skånefruar och Kungar av Tylösand.
Först så fatta jag inte vad det speciella var med skånefruar? Dom var som vilket vanligt folk som helst bara att dom snackade som om dom var finare. Tyckte iallafall att dom rent ut sagt skämde ut skåne!
Sen Kungar av Tylösand, hur pinsamt är det inte? "Vuxna" människor som skämmer ut sig totalt i Tv. Det är ju gjort från tv serien Jersey Shore som går på MTV och tycker det är ett riktigt fjortisprogram! Dom beter sig som småungar och har verkligen inget privat liv. Dom skämmer ut sig totalt. Vet inte om jag växt ifrån såna här program eller om jag bara har blivit mogen och fattar inte hur personer kan skämma ut sig på ett sånt här sätt. Har sex offentligt, beter sig som småungar, kan inte ens uppföra sig. Jag tycker att om man vill bli känd så finns det bättre sätt att bli det på. Pinsamt Pinsamt, och sedan är alla fula som stryck men har världens bästa självförtroende ändå!

DEL 3

Tänkte bjuda på de sista bilderna från Danmark/Tyskland resan nu. Tiden går och man bara glömmer bort det, Men här får ni dom sista bilderna iallafall.

















ONSDAG

var hos Sara vid fem idag, sen vid sex stack vi och mötte dom andra tjejerna för att äta ute! Nu ser jag skånefruar och efter det ska jag se kungar av tylösand, både programen har premiär idag.


ÄNNU ETT PAR

Mina mörkgröna nya tights som jag skulle visa er. Ni får se bättre bild när jag har dom på mig sen. Bilden på mitt snygga halsband kommer upp imorgon eller dagen därpå. Ska även lägga upp de sista bilderna från danmark/tyskland + bilderna från 60 års festen i lördags. Det kommer någon gång i veckan, så håll utkik!

LUNCH

Står och lagar kycklingfilé, pommes och bearnisesås nu. Åh vad det ska bli gott med lunch! slutade redan halv 11 idag. Återkommer senare

YELLOW

Sitter och "äter" lite kvällsmat nu, Paprika med apelsin juice. Kollar på a lot like love gör jag också. Jag tänkte kolla på Onlys hemsida och se om de har mina nya tights där så jag slipper fota dom själv, För såfall får ni vänta tlls imorgon!

OUTFITS

från förra veckan

också från förra veckan

Från i lördags, dock är bilden tagen tidigare när jag bara testade det snabbt

och från idag

I BE BACK

Skolan för idag är avklarad och jag kom hem för ett tag sedan. Har lite att visa er, lite outfits, övriga bilder, mina nya tights och mitt fina halsband. Men jag tänkte vila lite nu innan för är jätte trött.

5 SEPTEMBER

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, Men har nytt kommit hem från min pojkvän iallafall. Har varit med han ända sedan i fredags, och igår var vi på 60x2 års fest i simrishamn. Jag har en del bilder att visa från i veckan. Men väntar med det tills imorgon!

Förresten så har jag och min pojkvän 13 månader idag!

RSS 2.0