FREDAG

nu är jag färdig, från topp till tå. Går till och med runt med mina skor på. Aldrig använt dom innan så är rädd att jag inte ens klarar att gå ner till busstationen i de klackarna. Får hoppas på det bästa. De andra har ännu inte kommit..sega! eller sara kom precis. så hörs en annan dag

FULLT UPP

jag har shoppat idag, hinner dock inte visa det idag tror jag. så det kommer när jag har tid. NU ska jag locka mitt hår innan det kommer hit lite folk för förkrök innan vi tar bussen in till malmö! uppdaterar när jag hinner, och då bjuds det på bilder! puss


FULLT UPP

jag har shoppat idag, hinner dock inte visa det idag tror jag. så det kommer när jag har tid. NU ska jag locka mitt hår innan det kommer hit lite folk för förkrök innan vi tar bussen in till malmö! uppdaterar när jag hinner, och då bjuds det på bilder! puss


ÄNTLIGEN

Godmorgon. Har ju sovmorgon idag, slutar tidigare idag också eftersom vi har prov på sista lektionen! Igår var jag bara hemma en snabb sväng efter skolan, hann duscha och fixa om mig på nytt innan jag tog bussen till min pojke. Jag låg till och med och somna hos honom medan han var och fixade en sak med sin pappa. Så trött var jag, men sen fick jag vakna så körde han mig hem. Uppdaterar mer efter skolan. Ska försöka att komma ihåg att ta kvällens outfit idag! eftersom vi ska iväg ikväll så är den lite finare kanske!

MORGON

Godmorgon. Försov mig idag, slängde på mig ett par kläder och fixade håret o.s.v sen när jag ska gå hemifrån säger pappa att han kan köra mig till skolan istället. Har fått sån j'vla mensvärk också, pallar inte..hoppas det går över fort! Annars idag, bara tråkiga lektioner. Måste verkligen hänga med på danskan så jag förstår provet imorgon, kommer bli rätt svårt eftersom vi har haft 3 lektioner inställda där vi skulle gå igenom allt & nu får vi bara en. Rätt stor skillnd! ha en bra dag iallafall.

LIFE

Veckodagarna går undan, redan torsdag imorgon. Har läst igenom lite på danskan idag så att jag ska hinna träffa min pojke imorgon istället.
Idag i skolan testade vi och beställde student saker, som då blandannat innehöll studentmössan. Tiden går otroligt snabbt, kan knappt förstå det! Dock kommer det inte förän om några månader.
Nu ska jag väl borsta tänderna, kolla TV och snacka lite med min älskling innan jag somnar. Mina naglar är förresten glittriga igen, Så himla snyggggt!!

mitt hjärta, mitt liv, mitt allt


THE TRUTH

Jag vill sitta och gråta i din famn och känna att jag har ditt stöd.

EN BRA DAG

Är redan hemma från skolan, vår sista lektion var inställd och nu sist hade vi prov så fick ju sluta efter! Provet kändes verkligen jätte bra. Fick även tillbaka vårt socialtbehandlingsarbetes prov idag. Tyckte det kändes jätte dåligt när jag gjorde det men det vissade sig att jag fick bäst i klassen. Blev ett VG bara några ynka poäng från alla rätt. Nu är det bara ett prov kvar som är på fredag.
Har inga körlektioner denna veckan, men tänkte köra lite hemma istället. Men har ju mina sista lektioner inbokade. Inte mycket kvar nu ju. Blir att plugga massa teori på höstlovet.

FÖRRA VECKAN

Några outfits från förra veckan, inget speciellt men men..


Nu ska jag se hollywood fruar, ses

ÄNNU EN MÅNDAG

har två prov denna veckan. Ett imorgon och ett på fredag. Det vi har imorgon är jätte svårt, Naturkunskap. 3 papper och vi har inte ens fått dom rätta svaren så vi vet inte om det är rätt eller fel? smidigt va. Nu börjar iallafall nya avsnitt av svenska hollywoodfruar, det måste jag ju se. Får plugga lite i reklamerna.

HELG IGEN

Då har ännu en helg gått. Kom till älskling i fredags kväll. Vi åt lite gott och mös framför TVn. Sen i lördags var vi hemma hos honom hela dagen sen körde vi hans föräldrar till krogen och påvägen hämtade vi mat till oss. När vi ätit hämtade vi kim sen körde hem till mig. Sen kom danne också. Efter ännu ett tag kom tessi,krissy,sigge och adam med. Vi spelade wii,snackade,lyssna på musik och drack. Ännu senare kom emma och pierre också. Runt ett tiden stack de sista härifrån då bäddade jag och älskling ner oss och somnade. Imorse låg jag och hjärtat och mös i soffan innan vi började fixa oss, Sen körde vi till svedala och sedan hornbach med min familj. Sen ikväll hyrde jag och hjärtat film plus handlade godis. Blev också god stek till middag idag.
Imorgon börjar den sista vecka i skolan sen har jag en veckas lov. men nu ska jag lägga mig upp med tuppen imorgon!

ps. har några outfit bilder som kommer, kanske imorgon!

KÖRNING

Körningen idag gick perfekt. Vi körde i ca 3 timmar. Ändrade förare några gånger, hade en paus på mcdonalds o.s.v min danska lektion var inställd idag så jag åkte hem direkt efter jag kört klart. Skönt att slippa ta sig till skolan efter speciellt i denna kylan.

TORSDAG

Har äntligen hittat låten jag letat så mycket efter så lyssnar på den på högsta volym just nu. Tur jag är själv hemma haha! Funderar på om jag orkar gå ut och gå en sväng, det är dock jätte jätte kallt så det lutar nog mer åt att lägga mig i soffan och se någon film tills paradise hotel börjar.
Imorgon har jag ingen skola(eller beror på om danskan är inställd eller ej, återstår och se imorgon) Men iallafall innan det har jag landsvägskörning på trafikskolan. Något nytt moment som jag bara hört att vår trafikskola har. Man kör iallafall ut två bilar med 2 elever i varje så ska man då göra någon omkörning och inbromsning o.s.v. tror det håller på i 3 timmar.

Nu tänkte jag iallafall bjuda er på låten!

TÄNK PÅ KONSEKVENSERNA INNAN

Jag var nyss inne och läste lite bloggar och såg "otrogenhets dramat" bland två av våran stora bloggare. Har alltid tyckt att dom varit det perfekta paret för varandra och när dom ett tag bråkade en massa gick jag bara och "väntade" på att de skulle lösa det för dom var helt enkelt ett bra par. MEN så har det nyss kommit fram att hon var otrogen mot honom. Och som ni kanske vet och förstår HATAR jag folk som är otrogna. Det är min värsta rädsla och fiende i mitt liv, otrogenhet. Tycker så synd om killen som verkligen la ner sitt liv på henne så går hon ut en kväll och festar, dricker för mycket, kan inte kontrollerar sig och det slutar med att hon hamnar i sängen med en annan kille. Visst hon ångrar det, det var ett misstag men gjort och gjort och hon kan ALDRIG ta tillbaka det. När man har ett förhållande får man faktiskt tänka ett steg framåt. Denna tjejen döljde det och berättade inte för sin pojkvän, men vet ni vad? folk snackar. Allt kommer faktiskt tillslut fram..förr eller senare. Kan bara hålla med om denna meningen som en annan också skrivit "Hon valde en natt med en annan kille än ett liv med någon hon älskar" det stämmer totalt! Förstår inte ens hur någon människa kan trösta en person som sårar någon man älskar och som älskar en tillbaka genom att va med en annan person. Det är den andra som behöver tröst och stöd för den otrogne valde detta själv, den valde att bedra personen som älska en. Det är inte okej!
Man blir ledsen av att bara läsa vad han skrivit, tycker så otroligt synd. (Läs hans inlägg HÄR)
Mår dåligt av att bara tänka tanken om att min pojkvän skulle vara otrogen mot mig. Tycker verkligen synd om personer som går igenom det men dom förtjänar så mycket bättre. Ingen borde få behöva gå igenom något sånt!

K.Ä.R.L.E.K



DAY AFTER DAY

slutade skolan ca 13:15 idag eftersom svenskan var inställd både igår och idag. Kollar extream homemakeover nu sen blir det top model om jag inte hinner somna tills dess. CYA

KLOCKPROBLEM


vill ha en ny klocka! de två till vänster har jag, sen funderar jag antingen på den rosa eller en i silver, liknande den på bilden. HELP

GLITTER

nyss målat mina naglar, Som glittrar som en discokula just nu! skulle först göra en franskmanikyr med glitter på men slutade med att det blev helt glittrigt, blev nog bäst eftersom jag brytit nästan alla mina naglar just nu. Får vänta med manikyr tills de växt ut igen. PS. dålig webb bild. Ser knappt glittret


MÅNDAG ÄNNU EN GÅNG

Hade körtid redan halv åtta imorse, Tur att pappa körde mig ditt iallafall. Gick hur bra som helst..men det brukar det ju göra! direkt efter blev det till skolan ett tag, sista lektionen var dock inställd så slutade halv 2! efter skolan gjorde jag lite ärenden. Gick först till apoteket, sen till Ica där jag handlade hårfärg(ska färga mitt underhår igen) handlade även en rosa designad tandborste som jag ska ha hos älskling eftersom min där har blivit lite sliten!! efter det gick jag vidare till jobb och fyllde i min lönelapp och sedan hem igen.
Nu kollar jag på paradise hotel, är även nyduschad måste bara föna mitt hår. Efter paradise hotel är det iallafall top model sen svenska new york fruar..gillar ändå måndagar lite!

TVÅ GAMLA

hittade två gamla outfits på mobilen. så tänkte bjuda på dom! inga bra bilder men det bjuder jag på idag


FILMTIPS


igår hyrde jag och älskling film eftersom det inte var något kul på TVn. Blev iallafall The last song. Måste verkligen rekomendera den, har ni inte sett den SE DEN. Den är värd varje minut. Längesedan jag verkligen såg en film som var bra från början till slut. Hade kunnat se denna om och om igen. Låg och grät till hela slutet också. Se den om ni inte sett den iallafall, Annars går ni verkligen miste om något!


HELG HELG HELG

dålig uppdatering som det brukar vara som vanligt, känner att jag ska in och skriva men sen orkar jag inte lägga in bilder på datan och jag tycker att det ser så tråkigt ut om man uppdaterar utan bilder! har iallafall lite bilder att dela med mig om, får se om jag piggnar till under kvällen och uppdaterar för er.

mitt hjärta, mitt liv<3

MIN FREDAG

Nu är jag nyduschad och har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll!! skolan idag var rätt onödig, började halv 1 men tessi och sara kom till mig innan, runt halv 12 så vi kollade tv & lite sånt. Sen körde pappa oss till skolan, hade en lektion sitter och väntar på den andra och tycker det är konstigt att vi bara är 5 pers så krissy kollar tavlan och då är lektionen inställd så var bara att åka hem igen. (På sista lektionen är vi uppdelade för det är egna val,därför är vi inte alla från vår riktiga klass där, om ni tyckte det var konstigt om vi bara var 5 & dom andra såfall stuckit utan att säga till) Men slapp sluta halv 4 iallafall.
Men nu ska jag iallafall snart börja med maten ska äta gott med familjen+emil. Sen ska jag och emil vidare hem till erika och träffa lite folk. Blir säkert en härlig fredag :)

UPPDATERING FRÅN SKOLAN

Sitter i skolan nu, blev inget uppdaterat igår för kände inte att jag hade något att skriva. Efter skolan idag ska jag vänta på min körtid som är kvart över 4 och efter det åker jag direkt hem till min älskling. Hörs när jag kommer hem därifrån eller imorgon. Vi får se vilket! ha en bra torsdag

OUTFIT

Bjuder på en outfit bild från idag. (nedan)
Idag på körskolan blev jag klar med stadskörningsmomentet, inte mycket kvar nu. När jag hoppat av bussen här hemma gick jag inom gunnel och snackade lite och sen kom jag hem lagom till maten. Nu kollar jag på desperate housewifes och efter det ska jag se couger town sen blir det väl att sova. Måste även föna mitt hår..orkar inte egentligen men måste göras..

LÖRDAGS

Så nu tänkte jag bjuda på bilderna från kalaset. Dock tänker jag inte lägga upp alla som blev tagna utan blir ett par utvalda.









JUST ANOTHER DAY

Sitter och äter mina varma bullar och dricker den nya oboy med daim i. Det var väl inget fel på den men tycker nog att oboy ska vara oboy och inte med massa tillsatser! Hade en lektion i skolan idag där vi såg en film om sexmissbruk och efter det tog vi bussen till sjukhuset och gick på vårdmässan. Slutade vid kvart i 11 och nu ska jag ta det lugnt tills jag ska ta mig till trafikskolan senare.

ITS MONDAY

ikväll har jag kollat på paradise hotel, top model och svenska new york fruar. Måndagar kan ändå vara rätt bra eller vad säger ni? när svenska new york fruar slutade gick jag direkt in och tog bort min smink innan jag börjar känna mig för trött för då orkar man aldrig. Blev även lite ansiktsbehandling får passa på när man väl fortfarande är pigg. Blev först en sminkbortagning vid ögonen, sedan tvättade jag av huvudet, använde ansikts scrub följt av ansiktsvatten och avslutade med en ansiktskräm. När jag kom ner på mitt rum plockade jag undan mina kläder, borde göra det varje kväll istället för att vänta flera dagar för då har jag alltid en jätte hög..och sen tog jag på mig pyjamas och smörjde in mig med body lotion så nu luktar jag jätte gott!
Jag väntar med att lägga upp bilderna från kalaset tills imorgon. Har dessutom en kort dag imorgon 8.20-11.00 sen 16.15 har jag körtid!


FIXNING I LÖRDAGS

här bjuder jag på två bilder på mig och maja. En när vi håller på att fixa oss, borstar tänderna för att vara mer exakt och en när vi är färdiga.


NEWS

Hm har fått in en del skit snygga klänningar! dock ser alla snyggare ut när dom sitter på, Ni kan själva kolla på Hm's hemsida!

VILKET VAL?

Jag har nog aldrig varit med om en segare skoldag, så sakta tiden gick idag alltså. Gick mellan 8:35-15:00..
Idag är det iallafall premiär på Paradise Hotell. Dock har dom sattit det på världens sämsta tid, Halv åtta! för en halv timme senare börjar Top Model så vet inte riktigt hur jag ska göra än, blir nog att bara se paradise hotell den första halvtimmen!

ANOTHER BIRTHDAY

Såhär såg jag ut igår på kalaset. Ni får fler bilder därifrån senare, antagligen imorgon!


EN KVÄLL

Såhär mysig outfit hade jag en kväll förra veckan.

LÖRDAG

Sov hos mitt hjärta i fredags efter vi varit ute och ätit. Sen på lördag morgon hämtade pappa mig. När vi kom hem satte jag och maja igång att först baka 4 kladdkakor sedan göra sallad till kvällens kalas.



FRIDAY

I fredags så följde emma med mig hem efter skolan. Vi åt lite sedan började vi fixa oss. Eter ett tag kom tessi och senare kom sara också. Vi fixade oss här lite och vid 7 körde pappa oss till malmö där vi skulle äta med några kompisar + vår kompis mamma eftersom hon fyllde 18 i veckan!
Fotona är både härifrån och några när vi åt, Bilderna här ifrån är på allt möjligt som emma och tessi tog.








'


UPPTAGEN

har inte uppdaterat på hela helgen, har verkligen inte haft tid! men ska såklart ta igen bloggningen med en massa bilder. Såfort jag bara får tid, sitter inte vid min egna dator just nu heller så kan inte lägga in bilderna. men dom kommer med tiden!


FRIDAY

hej! sorry för dåligt uppdatering igår fastän jag var hemma..men kom som hastigast att jag skulle jobba mellan 2 och 8a så fick bli så. Håller iallafall på att fixa mig nu för att sedan gå till bussen om tre kvart till skolan. Ska ha två lektioner, Samhällskunskap och Danska! Efter skolan måste jag hem och städa mitt rum!!


MIN ONSDAG

mitt nytvättade hår luktar amazing, ville bara säga det..haha! Sitter och kollar på efterlyst..blir alltid lika arg, förstår inte hur människor kan vara så j*vla störda att verkligen skada/döda en person. Specellt när det kommer till gamla gubbar/tanter som inte ens har ork till att försvara sig. Hur kan man vara så dum i huvudet att göra såhär mot en person? en oskyldig människa!

Över till något annat, Fick sluta en timme tidigare idag så fick sitta länge och vänta på trafikskolan. Parkerade och sånt idag iallafall gick super! var inte hemma förän runt 5 tiden då åt jag sen blev det lite film med vila och ikväll har jag varit ute och kört lite med pappa och när vi kom hem hade mamma bakat paj som vi åt till efterlyst.

BIRTHDAY

Jag och mitt hjärta beslöt oss tillslut att beställa hem kebabrulle. Vi har även kollat nya avsnittet av desperate housewifes som hade premiär idag och jag kollar på couger town nu som också har premiär idag. Imorgon har jag lite sovmorgon till nio och slutar halv tre. Klockan fyra har jag sedan körtid! vi hörs imorgon, sov så sött!

förresten min morfar fyller år idag, Grattis morfar!(skriver det här för jag vet om att han läser min blogg,hihi!)

SVÅRT

väntar på min pojkvän. Vi ska äta lite o.s.v vi vet bara inte vad vi ska äta, jag känner mig inte sugen på något överhuvudtaget!

TISDAG OUTFIT


ÄKTA KÄRLEK

idag har jag och mitt hjärta 14 månader. I love every moment with you!




HOME EARLY

är hemma från skolan igen, blev bara en lektion idag. ska ni försöka få tag i barnmorskan..tar evigheter eftersom dom inte har någon kö utan man får ringa ringa ringa hela tiden. Ska visa min outfit om ett tag eller så gör jag det senare. har körtid idag också, 16:15 och efter det ska jag träffa mitt hjärta!

SOME NEW THINGS

Idag har jag varit i Malmö två gånger. Tog först bussen in kvart i ett med tessi så gick vi en runda på entré. Var hemma vid tre tiden igen. Det är förresten hennes födelsedag idag, Grattis!
När jag kom hem gick jag först inom gunnel och snackade en stund och fick en macka också sen gick jag hem så åkte jag,mamma och morfar in till malmö igen!
Lite blev det shoppat:







KALAS

maja lånade min mobil och sprang runt och fotade med när vi var på kalas hos min kusin Ian i lördags. Dock fick jag radera de flesta bilderna eftersom hon inte förstod att man var tvungen att hålla mobilen stilla medan man fotade.



SUNDAY

förresten, Blogg.se's hemsida har klyddat flera dagar för mig! så om det är något fel med bilderna o.s.v så bara kolla in senare för det är hemsidan som klyddar jätte mycket!

Igår vaknade jag vid min pojkväns sida, finns inget bättre! Vi tog det lugnt, åt frukost och sedan tänkte ut vad vi kunde hitta på. Efter det gick vi in i duschen och sedan fixade vi oss. Danne och Tessi kom dit så körde vi till malmö. Skulle först på tattomässan men hamnade först på Triangeln där vi gick ett varv sedan bestämde vi oss för att äta och sedan bowla. Blev middag på Pizza Hut och sedan vidare till big bowl för att spela. Vi var hemma hos mitt hjärta igen vid halv 7 så mös jag och han framför TVn lite innan vi körde hem till mig och fortsatte mysa tills han stack hem vid elva.

LÖRDAG

såhär såg jag ut i lördags!


NEWS NEWS

har nyss kommit ut ur duschen, Ska se premiären av Top Model 14 nu och efter det blir det Svenska New York fruar. Under reklamerna och så ska jag även berätta om min helg, visa lite bilder och på min shopping från idag!

M-TOWN

hej mina läsare! har inte hunnit uppdatera så mycket än så gör det när jag kommer hem igen, för min buss till malmö går om 45 minuter så måste fixa mig nu!

FREDAGS KVÄLL

såhär såg jag iallafall ut igår kväll. en inne och en ute outfit!


STRUL..

nu funkar min blogg igen! den funkade inte tidgare..
men iallafall här kommer en outfit bild!

DESSA DAGARNA

har inte hunnit uppdatera de senaste dagarna. Jag har varit i skolan, på nova, på sjukhuset och umgåts med min pojkvän.

På nova handlade jag iallafall dessa underkläderna!

RSS 2.0