skitskitskit

jag trodde jag var stark,men det var jag inte.
idag är det såkallat valborg. En skit dag enligt mig. Blir hyra film och handla godis och tillbringa dagen i sängen helt ensam.


långa lördag..

jag och tessi körde iväg till crossbanan en stund idag och kollade när min bror körde. Och nu har jag precis duschat och väntar på maten. jag kom ihåg att fota min outfit idag så det kommer sen.

jag är stark, jag ska klarar detta!


vilken dag

godmorgon. Vaknade för över en timme sedan, hur tråkigt är det inte att inte kunna sova länge när man väl får det? känner mig inte alls glad idag..Men iallafall, tänkte sätta ihop projektarbetet lite nu så det inte blir så stressigt sen efter det funderar jag på att köra ut till crossbanan. Får se.

min helg

jag har varit med min älskling ikväll. Åt middag, handlade lite gott och tittat på tv. Och självklart myst. Imorgon är det valborg. En helt onödig "högtid" om man frågar mig. Har inget planerat och tror inte det blir något heller. Funderar på att bara hyra en film och äta något gott och sen på söndag börjar jag jobba klockan 2.
Måste plugga också inför veckan. projektarbetet ska vara inlämnat på måndag så det står högst på listan. Sen har jag prov på torsdag och en redovisning på fredag. Så har en del som ska göras.


åhh..

nu är jag hemma från skolan igen. mitt abonnemang hade inte kommit. Fan, nu får jag vänta tills nästa vecka!! längtar tills min pojkvän kommer så jag blir lite positiv iallafall.

fredag morgon

godmorgon. nu är jag nästan helt klar inför skolan. Ska gå till bussen om 20 minuter och sedan möta tessi i lund! men vi hörs senare när jag är hemma igen. Såhär ser jag förresten ut idag


godnatt

nu tänkte jag säga godnatt. Imorgon ska jag till skolan för att ha två lektioner. Förresten så fick vi vår danska muntliga uppgift flyttad till nästa vecka vilket var väldigt skönt. Imorgon kommer min fina pojkvän hit och äter middag med mig och så ska vi ha det mysigt. Efterlängtat!

V.Hamnen

tänkte jag skulle vara snäll och visa bilderna för er idag ändå. har ju trotts allt lite sovmorgon imorgon så inte så brottom med att sova.








hard day

hej. äntligen är denna jobbiga torsdagen över. Hade en lång skoldag med många lektioner. Hann hem om efter skolan i ca 20 minuter sedan vidare till jobb direkt och har jobbat nu tills klockan nio. Nu har jag precis duschat och snart väntar TVn. Kanske lägger upp bilderna från västra hamnen efter big brother om jag orkar. Beror helt och håller på det. Så vi får se. Annars garanterar jag att ni ska få se dom imorgon!

klydd klydd

godmorgon. Detta är inte riktigt min dag känner jag redan nu! vaknade först av ett sms då mitt nummer som jag skickade igår när jag skulle ha abonemang inte var godkänt..Men sen stog det inte någon information om hur jag skulle göra eller vad som hände, hur dåligt som helst? Sen går jag upp från sängen och känner att det är något konstigt i mitt vänstra öra, typ som om jag har vatten/lock i det..Men har ju inte varit i vatten så kan inte vara det..känns jätte obehagligt iallafall. Men iallafall, jag gick upp & ringde dit där jag hade beställt abonnomngets kundtjänst som öppnade klockan 7. Fick tag i en som sa att det var för jag hade kontantkort & det inte var regristrerat men kopplade vidare mig till en annan. Hon sa att mitt personnummer & adress inte var ifyllt helt men man kunde/skulle inte ens fylla i sin adress. Nu har jag iallafall gjort en helt ny beställning och får ha ett nytt telefonnummer..Nu ska jag till skolan!


happy moment

såhär såg jag förresten ut idag. Älskar när det börjar närma sig varmare tider då man kan klä sig lättare och snyggare. Vinterkläder är bara för tråkiga. Ikväll stack jag förresten till min fina pojkvän. Love him han är världens underbaraste. Hihi! nu måste jag sova, lång dag imorgon den värsta på hela veckan faktiskt. Godnatt

lång dag

har varit iväg hela dagen därför dålig uppdatering. Var i skolan som vanligt idag sen efteråt körde jag,mamma och mormor några ärende i malmö. Skulle kolla på studentskor men hittade fortfarande inga. Fick några sminkborttagningsservetter av mamma. Det behövdes. Vi åt ute också och kom hem lite efter åtta. Jag och pappa har tittat runt på lite abonomang ikväll och beställt hem ett. Eftersom när jag skulle tanka på min mobil idag så fick jag reda på att det inte fanns mer? och slutat säljas..Kul ju. Så nu får jag leva utan pengar på mobilen tills jag får hem mitt nya abonnemang. Hoppas att det hinner komma innan helgen..Annars får jag ju vänta enda tills måndag!!

kisses and hugs

nu tänkte jag gå och lägga mig. väntar ju en ny dag imorgon. Har dock lite lite sovmorgon. Till klockan 9 och vet inte riktigt när jag slutar imorgon än eftersom jag har mitt prov på sista lektionen. Så jag får ju gå efter det! men vi hörs imorgon då. Natti natti

done?

nu tycker faktiskt jag att jag har pluggat på bra. kan det mesta, inte helt glasklart men ungefär. Bara läraren inte vänder på allt imorgon på provet för det är dom liksom experter på!
Har förresten lagt upp bilderna från västra hanmen på datorn nu. Men tror jag väntar med att visa dom för er tills imorgon. Tänkte iallafall sätta mig och bläddra lite på TVn nu och kolla om där är något roligt. är otroligt sugen på något gott också? har varit det hela dagen..inte bra!!försöker hålla mig.

här är förresten min outfit för i måndags

dagens shopping

Detta handlade jag idag. En rosa tunika, ett svart basic långlinne, en BH och en rosa plattång från OBH nordica! (allt ser dock bättre ut i verkligheten!)




levande begravd

jag bara kommer med massa ursäkter för att slippa pluggandet hela tiden känner jag. Men nu börjar klockan bli mycket så nu ska jag sätta mig i lugn och ro och ta tag i det! Tittade precis på Beck iallafall. Levande begravd hette den, första gången jag såg den faktiskt, Och den var jätte bra och spännande.

såhär såg jag ut i Lördags


påskägg

i helgen fick jag ett påskägg fyllt med massa godheter av älsklingens familj. åh så gott!
men nu måste jag fortsätta med pluggandet..

burlöv center

i söndags körde jag och maja till burlöv center en liten sväng. tänkte kolla om jag hittade ett par skor till studenten men det gjorde jag icke. Hittade istället några örhänge. Maja fick även en sluch ice och så handlade vi en blomma till min mamma.



orange

idag såg jag ut såhär. Hade skinjacka också men den åkte av under dagen eftersom det blev så otroligt varmt!
nu ska jag plugga lite men uppdaterar imellanåt.


sunshine baby

har precis suttit ute i solen. Hur skönt som helst men tyvärr så kallade läxorna.. Har etik prov imorgon och på fredag har jag en muntlig redovisning på danska. Har ett prov i veckan några veckor fram nu eftersom det närmar sig slutet nu. men får bita ihop och tänka att det snart är över.
Fick sluta kvart över 12 idag så jag stack hem om och hämtade bilen, Körde till nova och sprang bara inom i 2 affärer. Fick vad jag skulle plus lite till. Visar sen när jag orkat fota!

över och slut

nu är denna helgen över och även mitt påsklov. Har spenderat helgen med min älskling. Har en del bilder att visa för er men orkar inte leta fram sladden nu eftersom jag ska gå och lägga mig. Så imorgon blir det, om inte alla så en del så fyller jag på under dagarna! sov sött

söndag

sitter ute i solen nu. har varit iväg en sväng berättar sen och visar bilder. Funderar på om jag ska lägga mig i solen men känns mest drygt! ikväll blir det grillning här.

summer days

jag och mamma körde ut till crossbanan ett tag där min bror körde. Nu håller jag på att vänta på min pojkvän så ska vi handla lite fika och äta i solen. Ikväll ska vi grilla och ha det mysigt ihop! uppdaterar när jag kan.

morning

Underbart väder idag också. Funderar på om jag ska gå ut i trädgården lite men min pollen allergi sätter lite stopp för det. Tänkte iallafall köra ut till cross banan senare idag. Och så ska jag försöka att inte glömma att fota en outfit bild, det var ju längesedan!

hur svårt kan det va?

håller på att leta efter ett par vita platta ballerina skor till min student men jag hittar inte det någonstans. Har varit runt i de flesta affärer men kan inte hitta en enda par som är snygga. Någon som vet och kan tipsa?

nails

har sattit på naglar nu. är så otroligt trött på mina egna och dom växer ut så sakta nu igen känns det som! fick iallafall bli sånahär sålänge. orkade inte bygga på dom, tar sån tid! och jag har tröttnat på nagellack också..tur det finns alternativ!


smoothie mix

i torsdags gjorde jag smoothie till mig och mamma som vi kunde ha i solen. i olika affärer kan man handla sånhär smoothie mix med färdiga påsar med frukt i. Jag valde jordgubb och banan. Sedan blandade jag det i en mixer med yoghurt. Blev super gott!

dessa dagarna

har varit dålig på att uppdatera. Men i torsdags jobbade jag till halv 2 sen satte jag mig i solen en stund efter innan jag fixade mig och körde hem till min älskling och åt påskmiddag med några från hans familj/släkt. Körde hem vid halv 11 eftersom jag skulle upp och jobba igår. Började klockan 7 igår och slutade halv 3. Efteråt satt jag lite i solen igen sedan duschade jag och fixade mig. Vid halv 7 kom min pojkvän så åt vi grillat och sedan tog vi det bara lugnt resten av kvällen, jag somnade vid 11 för var helt slut!

just another day

ikväll var jag först hos anna, hon hade hyrt en film som jag tittade på. Super bra. A walk to remember hette den och jag grät till slutet. Var hemma lite efter åtta då jag körde ut till skrylle och tog en power walk runda, är tyvärr inte riktigt bra med min hals än, nästan sämre nu igen till och med. Kan det inte bara gå över?!
ska jobba imorgon bitti sen ska jag hem till min älskling på påskmiddag.


food

håller på att göra pommes som jag tänkte äta med kall bearnisesås. Visst låter det gott? har jobbat imorse så därför jag är rätt så hungrig nu. Blir nog ut och promendera sen. Härligt!

boring

ikväll har jag jobbat och nu sitter jag och tittar på desperate housewives och väntar på att big brother ska börja. Mer händer det icke idag!

min fina pojkvän

jag är så tacksam för att du finns.


mysigt

nu har jag tagit på mig myskläder och ska köra till min älskling om ca 30 minuter ska bara se klart 16 and pregnunt.

nova lund

var och shoppade idag med carro. Hittade lite smått och gott. Efteråt körde vi och handlade jordgubbar och åkte hem till henne och åt ute i solen. härligt härligt. Sen beslöt jag mig för att gå hem därifrån. & för er som inte vet, så är det en väldigt bra bit att gå! men det var härligt i det fina vädret och min älskling underhöll mig i telefonen.






måndag morgon

jag har precis duschat och ska snart börja fixa mig så fort mitt hår torkat lite. Sen ska jag och carro åka till nova, apoteket och lite andra små ställen. Underbart väder är det ute idag också och min hals har blivit lite bättre!


i have to talk

hej. Känner att jag inte har haft så värst mycket att skriva så därför det blivit dåligt med uppdatering och har inte tagit några nya bilder heller. Jag tänkte iallafall ringa vårdcentralen imorgon, men sen tänkte jag efter och kom på, Varför ska jag gå dit och betala 300 kronor för att komma in på ett rum och dom ändå inte gör ett skit? dom i princip bara skickar hem en igen. Imed det är en förkylning och inte värsta feber, öroninflamation o.s.v så känns det rätt utkastat med pengar för min del. Eftersom jag vet att de bara kommer skicka hem mig och be mig komma tillbaka igen om det blir värre, för det är så dom gör. Så jag provar med halstabletter ett tag till. Blir det inte bättre får jag såklart söka vård. En positiv sak är iallafall att jag har lov nu. Mitt sista lov dessutom. Så får iallafall sova ut lite imorgon och behöver inte känna någon press på att somna ikväll. Skönt!

min söndag

vilken tråkig söndag..fundera på att göra något men halsen sätter stopp för det som jag vill göra!! vill bara att det ska försvinna nu och min hals kan bli bra igen. Har druckit massor med varmchocklad men släpper ändå inte.
har legat och kollat på både wallander och beck idag. eller beck håller på just nu. Sen får jag nog göra mig i ordning. Vi ska fira min kusin idag som har fyllt år.

friday

i fredags såg jag ut såhär.

lördag

har sovit lite nu ikväll eftersom det inte blev så mycket sömn inatt. Jobbade mellan 7 och 3 idag gick bra men tror jag ska bli sjuk nu. Så himla ont i halsen. får köra och handla halstabletter. Ikväll ska jag vara med min pojkvän så han får väl ta hand om mig. Jag brukar ju trotts allt ta hand om honom när han är sjuk ju!
nu ska iallafall jag,pappa och carro åka in till lund och äta något.


natti natti

idag var jag hemma hos min pojkvän och grillade med hans familj, har ju varit underbart väder idag och ikväll var vi hemma hos hans syster och tittade på tv och åt godis. Mysigt. Nu ska jag sova för börjar jobba imorgon bitti klockan 7.. så hörs efteråt!

today


pannkakor

imorse gjorde jag pannkakor till frukost. Väldigt gott. Var i skolan och hade en väldigt onödig lektion.. Nu väntar jag iallafall på min kusin som jag ska bygga naglarna på efter det ska jag till min pojkvän och grilla.

time to go

nu är jag redo inför skolan. Ska dit och ha en lektion, tur att det är så fint väder idag iallafall! ska visa outfit bilder när jag kommit hem från skolan igen. Ha en bra dag!

candy

godkväll. idag var vi ju som sagt på bio med op-klasserna. Filmen var faktiskt helt okej. hade inte förväntat mig något direkt. Vi handlade en stor påse godis och läsk, men har mer än halva påsen kvar..blir alltid så mätt! Ikväll körde jag ut till skrylle och tog en powerwalk runda, det var verkligen jätte skönt får nog börja göra det lite oftare, synd att jag är så lat bara!! haha..

just another day

idag ser jag ut såhär. Ska ta på mig ett par skor, min rosa halsduk och min skinjacka också!

morning

Godmorgon. Ska gå till bussen om ca 40 minuter så ska börja fixa mig nu. Jag ska iväg till skolan och ha en lektion sen ska vi in till stan och gå på bio med hela OP-programmet och efter det slutar jag så vi hörs då!

forever

nu ska jag försöka sova efter en heldag. Har ju inte sovit middag idag heller(gör ju nästan alltid det efter skolan..haha!!) imorgon har jag iallafall fått lite sovmorgon eftersom min första lektion är inställd så jag kanske hinner med ett morgon inlägg om vi har tur!

shopping

Efter skolan idag var jag på triangeln med tessi och våran mammor. Vi började med att äta lite, shoppade och avslutade dagen med en god fika. Med mig hem fick jag två jätte snygga klänningar. En till min student och en fest klänning. Jag ska visa bilder men har inte bestämt mig när än, så kika in lite då och då!


dagens


ett hjärta av guld

tänkte bara dela med mig av en lite sorlig video. Killen som sjunger i videon skulle gifta sig med sin flickvän om 2 månader då hans flickvän var med i en bilolycka och blev handikappad. I videon får man se hur hans tjej såg ut innan och hur hon blev efter olyckan. Han stannade kvar hos henne efter olyckan trotts det handikapp hon fått och trots att hon aldrig kommer bli som förr. I låten sjunger han att han aldrig skulle lämna henne när hon behövde honom som mest. Videon är otroligt sorglig & jag fäller själv några tårar när jag ser den och killen har verkligen ett hjärta av guld, det är inte många killar som hade stannat hos sin tjej om hon blivit så handikappad.

dekoration

har sattit på lite snygga detaljer på mina naglar, konstigt att något så smått kan göra något så snyggt!



Nu ska jag sova för att orka mig upp till skolan imorgon bitti och efter skolan ska jag åka och leta efter studentklänning.

you bring me up

jag har precis varit och slingat håret på gunnel, det blev jätte fint. Nu tänkte jag ta mig en varm dusch för känner mig så himla frusen sen måste jag plocka undan mina kläder från mitt golv sen blir det tv resten av kvällen, kanske lite mer bloggning också.

just play

Nu får jag sätta mig med lite läxor så jag får dom gjorda någongång.. Peppar mig med lite musik. Bland annat årets såkallade sommarplåga.

me today


mys i regnet

idag slutade jag skolan redan vid 10. Hade bara en lektion. Nu sitter jag och äter gröt och tänkte nog bädda ner mig framför en film efteråt. Det ösregnar ju utomhus, och det kan faktiskt vara skönt och mysigt ibland. Så länge det inte pågår i långa perioder. Så ska nog mysa till det lite nu, dock synd att min pojkvän är och jobbar så han inte kan komma och mysa med mig:(..menmen, jag är iallafall utvilad ikväll så jag orkar blogga och fixa en massa annat som måste göra.

saturday and sunday

senare på lördag kväll kom min pojkvän hit. Vi körde massa runder med min pappa och morbror. Först skulle dom till ena stället sen till andra så det blev en del körande. Sedan kom jag och min älskling hit hem med godis och film. Tittade film och även massa tv sen vid 2 på natten stack vi och hämtade min bror och emma och körde några rundor med dom innan vi körde ut och hämta min pappa sen körde vi hem och la oss direkt.
I söndags tog vi det först lugnt i solen innan vi fixade oss. Sedan körde vi in till triangeln och gick en liten runda. Väl hemma igen handlade vi pizza. Jag och hjärtat bestlöt oss sedan för att ta en kvälls promenad i skrylle. Väldigt skönt väder och det var riktigt mysigt. Kvällen slutade hemma hos mig framför tvn med glass och hallon.

promenad i skogen med älskling

outgoing

i lördags var mina kusiner här och åt grillat. Flintastek och pommes. Efteråt gick jag och maja ut och gick en runda, gick även inom gunnel och pratade lite med henne.

min coola flicka

monday morning

nu är jag hemma igen. Tillbaka i skolan och allt gick jätte bra, dagarna bara springer iväg när man är där. Efter skolan fick jag iallafall håret färgat och denna gång ser man resultat. Tänkte visa för er senare. Antingen ikväll eller imorgon. Nu tänkte jag iallafall gå ut och gå en runda i det fina vädret innan 16 and pregnunt börjar. Så det blir mer uppdatering om ett tag. Och senare ikväll ska jag kanske till min älskling. Om jag orkar köra dit vill säga. Tack och hej!

words

Nu har jag precis packat min skolväska, det var länge sedan! har ju haft praktik i 5 veckor nyss. Ska iallafall bli skönt att komma tillbaka till skolan(så lär jag inte säga om några veckor..haha). En j'vla huvudvärk har jag också, och så känner jag mig varm..bara jag inte ska bli sjuk nu..
Min underbara helg tänkte jag iallafall berätta om imorgon. Även visa lite bilder men de orkar jag inte lägga in nu. Först ska jag ju färga mitt hår efter skolan,får hoppas på resultat denna gång. Så vi hörs efter det. Godnatt

västra hamnen

idag körde jag och tessi in till malmö i västa hamnen eftersom det var så himla fint väder. Vi köpte vars en varm chocklad och satte oss i en solstol, njöt av solen,havet och massa tjejsnack.

nails

idag byggde jag på mina naglar själv för första gången. Resultat före och efter:


what to do today?

godmorgon. har varit vaken sedan länge men inte fått tid till datorn än. Idag är det helt amazing väder. Funderar på om man ska köra någonstans och bara gå/sitta i det fina vädret lite senare. Hade ju varit mysigt! kanske ska jag fixa mina naglar innan, om jag orkar vill säga, har inte riktigt bestämt mig än. We will see!

you are my sunshine




friday

vi höll på med mitt hår i nästan 5 timmar. Men färgen fastnade inte. Mitt ljusa försvann inte och ändrade inte färg. Helt otroligt. Men jag fick iallafall bort mitt mörka underhår och min utväxt och på måndag ska vi fortsätta och göra ett sista försök till att få den färgen jag vill ha men denna gången på ett annat sätt. Visar iallafall resultat efter det.
Efteråt körde jag och carro till Subway för att äta middag. Sedan släppte hon av mig på nöjes där jag mötte min älskling som jag sett en film med ikväll. Nu har han dock stuckit och jag ser tv, tänkte snart sova.

8/4

imorse gjorde jag pannkakor till frukost, så himla gott var det! nu har jag precis kommit ut ur duschen nästan och om ungefär en timme ska jag iväg och få mitt hår färgat. Spännande.


new hair color

Imorgon ska jag iväg och färga mitt hår. Vilken färg kan det bli?.. visar såklart efteråt.

sko mode

det kan vara så otroligt snyggt med kilklackar. Tycker dock att det är så svårt att hitta ett par som är "perfekta". De blåa på den understa raden gillar jag skarpt & är riktigt snygga på. Dock vill jag inte lägga 800 kronor på ett par som jag inte ens kan använda vardagligen. Men förövrigt kan det vara väldigt snyggt till sommaren.


home

nu har jag gjort min sista dag på praktiken. Kommer faktiskt sakna stället även om det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. Imorgon tänkte jag ha lite hemma-spa efter jag vaknat. Innan jag ska iväg och färga mitt hår!!

truth

bry dig om mig när jag förtjänar det minst, för det är då jag behöver det som mest.

solsken

var ute och gick en låååång runda i det fina vädret ikväll. Gick även inom och hälsade på mormor och morfar.



what?

igår kväll kom min pojkvän hit. Jag hade hyrt film så vi såg den. Kommer dock inte ihåg vad den hette, men den var jätte bra. En komedi med jennifer lopez.
Idag har jag varit på praktiken imorse från kvart i 7 till 3. Och nu känner jag mig duktigt rastlös...

blue like the sky

för mer än en månad sedan fick jag ett par färgade linser, som var blåa! bilden ser läskig ut och sen är även tagen första gången jag hade dom på mig, så då var det lite irriterande för ögonen.


lilla lady

hej! direkt efter jag vaknat och ätit idag gick jag in och duschade. Sen strök jag mina nya gardiner och hängde upp dom. Senare kom anna-johanna,gunnel och camilla hit. Jag och anna-johanna tittade på beck och hon kollade på de kläder som jag sorterat ut och fick med sig en del hem.

Igår kväll gick jag och mötte helen för att jag skulle få en karta p-piller av henne. Tessi och emma var också med. Vi stog och snackade en stund sedan gick jag och emma hem till mig. Carro kom efter ett tag och vi blev rätt utflippade och kom med massa knasiga ideér. Såg också några filmer som gick på TV. Emma lyckades somna också så jag och carro bestämmde att väcka henne på ett lite annorlunda sätt..Med kastrull lock. Vi tog i vars ett lock och slog ihop mitt framför hennes huvud och hon flög upp direkt. Hahah! så halv 2 körde jag dom hem sen gick jag och la mig direkt.

bjuder på en gammal bild på mig och carro

top modell?

Just nu springer maja runt i mina olika klackaskor.haha. Kanske nästa modell?

home sweet home

idag när familjen kom hem från italien fick jag lite gott av dom som var från båten. Älskar dom nötterna. kan äta hur många som helst men man köper dom nästan aldrig eftersom dom är så dyra. Nu sitter jag,mamma och maja och tittar på när dom andra bygger ihop vårt gym. dom har köpt massa nya träningsmaskiner idag.

playboy

denna fina kudden köpte jag igår.


nu ska jag fixa mig!


inredning

nu har mina stora kuddar fått ett rosa överdrag istället. Min farmor har själv gjort dom. Tyckte dom blev hur bra som helst. dessutom så ringde mormor precis också och sa att mina gardiner var klara. Prefekt ju!!

och såhär ser det ut i mitt fönster. Dock utan gardiner nu..(fick köpa plastblommor eftersom att jag alltid lyckas döda dom annars)


the own life

under duschningen passade jag även på att göra en hårinpackning, peela kroppen, raka benen och göra en facemask sen efteråt smörjde jag såklart in mig med min goda LdB loution.
Nu luktar det grillat, kusinerna är här och grillar med oss idag. ska bli gott!!
Min stora dator har förresten börjat fungera igen?..den lever sitt eget liv. Och funkar när den vill.haha


behövlig shopping

förra fredagen var jag iväg och shoppade lite med tessi innan jag skulle börja jobba natt. Blev lite behövliga saker handlade bara. Ny foundation, ny mascara och ett kit som man kan bygga på sina egna naglar! kommer självklart visa före och efter när jag testat att bygga naglarna. Men kommer dröja lite eftersom jag inte får ha naglarna under praktiken..


brb

jag vet om att det var dumt att börja blogga under praktiken men ni får helt enkelt stå ut. Nästa vecka är dessutom min sista vecka på praktiken. Jag tänkte gå in och ta en dusch nu innan maten. Har fixat en massa på mitt rum idag igen. Nu är det bara gardinerna kvar som håller på att bli sydda. Tänkta visa er lite nytt när jag kommit ut ur duschen. Även min nya fina kudde jag handlade igår.
Ill be back!


RSS 2.0