nu är det dags.

Jag har bestämt mig nu. om det är tillfälligt eller om det är föralltid har jag inte bestämt än. Men just nu är det iallafall dags för mig att ta ett avslut. Idag slutar jag med att blogga!
har bloggat näst in på varje dag sedan jag började för cirka två år sedan. så det är inte världens lättaste att kunna sätta mig vid datorn och inte kunna gå och checka in min blogg eller tänka på att ta foto för att kunna lägga upp dom här. men jag ska iallafall försöka,kommer säkert ifrån det om ett tag. HEJDÅ.


outfits

nu tänkte jag bjuda på tre outfits. En från i fredags, en från igår och en från idag!



slö

hej. jobbade idag efter skolan från tre till halv nio sen mötte jag tessi en liten stund så snackade vi ett tag innan vi höll på att frysa ihjäl så vi stack hem. jag tog en riktigt varm dusch och nu känner jag verkligen ingen ork till att gå och föna håret..känns mest jobbigt.
har lite otufit bilder att visa bland annat. frågan är bara om jag orkar det nu? känner mig helt hängig och är bara sugen på att bädda ner mig framför tvn.

åhh

det är bara måndag och jag längtar redan till helgen..vill att veckan ska gå så fort så jag får komma till min älskling igen och bara mysa och ha det bra!

home again

har nästan precis kommit hem från min pojkvän. Har ju varit där sedan i fredags. Mysigt. Har hunnit borsta tänderna, packat upp lite av mina saker o.s.v. Man skulle kunna tro jag varit borta en vecka med den packningen. haha. jag saknar faktiskt min älskling redan, fastän jag nästan precis lämnat honom?..

men nu ska jag lägga mig och se film och slutligen sova. Återkommer imorgon. bjuder då på massa bilder med.

min fredag

tessi kom till mig imorse under tiden jag fixade mig sen stack vi till skolan och hade två lektioner sen nu sitter jag och tessi hemma hos mig och väntar på att min pappa ska komma hem så han kan köra oss till lund så vi kan hämta hem pappas bil.

ikväll ska jag till min pojkvän och kommer inte hem förän söndag så blir nog inte världens bästa uppdatering.

morgon

godmorgon. har kört pappa nu imorse så därför jag är vaken. Hade tänkt sova ca en och en halv timme till men kan inte somna om nu så ska se lite på tv och hoppas på att jag förmodligen somnar till en liten stund till.

that day

jag valde att se 27 dresses ikväll och det gjorde jag nog rätt i för den var riktigt bra. Tänkte lägga mig tillrätta och försöka sova, känner dock inte mig så trött idag. Baksmällan visas på tvn nu också så jag somnar nog till den.
Godnatt återkommer imorgon

stort frågetecken

ikväll spelas två filmer på tv. Shanghai Knights på sexan som är en actionkomedi och 27 dresses på den nya kanalen "Tv 11" som är en komedi. Båda börjar klockan nio men vet inte riktigt vilken jag ska se än. Är iallafall en timme tills dess så har tid att överväga vilken det blir.

home spa

har precis haft ett litet hemma spa. Började med att ta en dusch, rakade benen och gjorde en kropps peeling. Efteråt smörjde jag in hela kroppen med body lotion,gjorde en ansiktstvätt och sedan smörjde in ansiktet. Nu känner jag mig riktigt fräch och luktar gott.

salong

tog fram saxen och klippte mig nu ikväll. inte så stor skillnad men har fått bort det slitna+klippt lite kortare snebena där framme. jag blev nöjd iallafall.


vänster bild är från före och höger bild är efter


mobilskal

titta på mitt nya mobilskal, så snyggt! gillar det skrapt..

outfit

idag var jag klädd såhär..Måste dock klippa mig, kanske ska ta fram saxen och göra det nu?


lunch

har precis gjort lite lunch och ätit. fick bli makaroner med ketchup. Kommer antagligen att somna nu snart igen. Daglig rutin nu för tiden?..haha. Iallafall så måste jag fixa min tvätt sen också. men vilar nog före. och så ska jag nog göra klart min etik läxa så att den är färdig så man slipper tänka på det sen.

sevärd

såg filmen som gick på femman ikväll. Bringing down the house och det var nog länge sedan jag såg en så rolig film som man faktiskt låg och skratade åt. De senaste filmerna har bara blivit tråkigare och tråkigare..Men denna var verkligen värd att se. jag skratade och skratade och skratade. haha.

everyday

gick hem och sov efter skolan sen stack jag och jobba ikväll. Påvägen hem från jobbet så gick jag förbi min morbrors lägenhet och såg att han var där så gick inom och grattade honom eftersom han fyller år idag sen gick jag hem och duschade. Nu ser jag film med mamma. Så hörs nog inte förän imorgon!

chocklad

hej. nu är jag hemma från skolan igen. Sitter och äter några slags chockladpuffar(bild nedan).Blir lite tv nu eller film, får se vad som finns. Lär antagligen somna också. Så vi hörs sen..

movie time

har nästan precis kommit hem från min pojkvän. har dock hunnit ta bort sminket o.s.v. Ikväll var jag ute och gick en sväng, hade så himla tråkigt hemma och tvn funkade inte riktigt..Så gick ut en sväng och gick bara sen gick jag hem till gunnel och satt och snackade med henne cirka en och en halv timme. Sedan gick jag hem och duschade sen körde till min älskling.

jag vet inte varför, men jag tycker att det är roligare med inlägg med bilder i.

middag

idag gjorde jag middag till mig själv, fick bli vitlöksbröd med sallad.

dagens


old times

sitter här uppe vid datorn och hittade en massa gamla foto, hahah

från min,robins & felixs 15-års fest

från danmark när mamma fyllde år

från lomma

från danmark

från skolan i nian

från malmö folkets park

från nyår 2006

från carina och peters bröllop

Så, det var en del. Haha. men det är väl tur att man förändras..


slut på energi

har precis vaknat, det var verkligen ett helvete att stiga upp imorse så har längtat hem efter min säng hela morgonen..funderar på att gå upp fixa mig lite och äta och sedan kanske dra en sväng till min pojkvän en stund. får se vad jag orkar med.,

måndag

har jobbat ikväll till klockan nio och när jag kom hem tog jag en dusch och smörjde sedan in kroppen, tvättade huvudet med ansiktsvatten och tillslut smörjde in ansiktet. sen har jag precis plockat undan alla mina kläder som låg över hela mitt golv och så har jag packat väskan tills imorgon så snart ska jag sova.

todays



ny vecka

i lördags kväll var jag med älskling,emma,tessi och andreas en stund. Sedan hamnade jag och pojken min hemma hos honom där vi sov. igår stack vi till tippen först med hans mamma sen gick vi och handlade lite gott och spenderade kvällen hemma hos honom med massa gott och film.

nu ska jag sätta på en film och vila lite.

shopping i fredags









detta var då vad jag handlade i fredags. Ett linne,en ring,ett armband,en kort kavaj med guldknappar,en leopard tröja,två jeans och ett par tights. Jag är nöjd!

outfit

idag klädde jag mig såhär, shoppingen från igår får ni nog se imorgon. Nu ska jag fixa mig iallafall.

center syd

detta fick jag av mamma idag på center syd, en foundation och en mascara.

fransk manikyr

håller på att fixa mina naglar nu, fransk manikyr. Efter det ska jag lägga upp outfit och lite inköp. Återkommer snart

more?

nu ska jag fixa mig och sedan blir det center syd med mamma. ska dock försöka att inte handla något sålänge det inte är jätte jätte billigt eftersom jag måste hålla i mina sista pengar tills den 25e då jag får nya!

yesterday

igår såg jag ut såhär.

förra veckan

detta handlade jag tror det var förra veckan..Handlade lite underkläder också men de fotade jag inte. Det jag handlade igår kommer sen!


shopping all the time

har precis varit på burlöv center och shoppat en massa, visar sen!

inte kunnat läsa min blogg?

man har inte kunnat gå in på min blogg på någon dag, men det gör inget för jag har ändå inte hunnit uppdatera något.

Efter jag skrivit här så sov emma hos mig, alltså i tisdags till onsdags. i onsdags stack vi först till skolan sedan somnade jag direkt efter. När jag vaknat stack jag hem till maja och passa henne. Så var där tills hon skulle gå och lägga sig. Efter jag varit där körde jag ut till mcdonalds med tessi,krissy,helen och julie och bara åt lite. Sen körde jag hem och la mig för var så trött.
Igår jobbade jag direkt efter skolan, till klockan nio. Gick hem till anna direkt efter jobb och hade sedan följe med pappa därifrån hem så var hemma lite efter tio. Skulle plugga samhälle tills idag men gick inte så bra så la mig och somnade istället.

Idag steg jag upp klockan elva och duscha sen fixade mig inför skolan, hade ett läxförhör. Då i samhället kändes faktiskt helt okej bra ändå för att inte ha pluggat. Men man vet aldrig! sen på danskan fick jag & tessi sluta en timme och en kvart tidigare för vi var klara med allt. Hon hade betygsnack också och jag låg väldigt bra till. Hihi.

Ikväll kommer min älskling hit, vi ska äta kött och pommes. Mums. Ska visa bilder sen. Sitter inte på min egna datan nu så..

day and night

somnade efter att jag skrivit här i typ tre timmar..får hoppas jag kan somna ikväll ändå. Nu har jag iallafall duschat och fixat mig. Emma är påväg hem till mig nu också så ska vi umgås lite.

idag ser jag ut såhär..


kort dag

slutade skolan redan klockan 10 idag. väldigt skönt. Har precis ätit lite lunch, Pommes med bearnisesås lagade jag. Ska vila nu till filmen Date movie. Måste försöka få ork till att städa mitt rum sen också, kläder överallt.

dagens lunch


andra planer

det blev inte riktigt som jag hade bestämt idag. Istället har jag jobbar ikväll i några timmar. Så ni får nog bilder imorgon istället för idag får jag nog lägga mig i tid så jag inte försover mig imorgon igen..

underbart

I fredags kom som sagt min älskling hit. Jag gjorde marängsviss till oss under tiden vi kollade på lets dance. Sedan körde vi hem till ett par vänner till familjen där även mina föräldrar, min morbror och kusin var. Spenderade kvällen där med dom sedan körde vi hit. Åt godis och tittade på film och sov här.
när vi sedan vaknade på lördagen duschade jag och vofflade sedan mitt hår. När jag var färdig med det packade jag mina saker så körde vi hem till pojken min. Vi städade lite, fixade oss och så vidare. Klockan sex var det kalas för hans syster som blev 24 år. Firade henne, åt god mat, pratade en massa.
Vi somnade nog inte förän vid tre tiden. Fick riktiga skratt attacker när vi lagt oss. haha. Bara skratade utan anledning. Men kul va det!
igår(söndag) hade älskling ställt klockan och skulle tvinga upp mig klockan 10 sen var det han själv som inte gick upp. Så fick tjata ett tag men han kom upp runt halv 11. Vi åt frukost och fixade oss sen körde vi först till bauhaus och handlade målarfärg sedan till ikea och handlade möbler. Tur jag var med för min älskling hittade eller förstod ju ingenting..haha! iallafall sen körde vi hem till honom, tömde hans rum och började måla om. En svart fondvägg och resten i vitt. Medan det skulle torka stack vi till stp och handlade pizza och åt hemma hos mig. Handlade med godis hem till honom också. Kom tillbaka och byggde ihop de nya möblerna och sedan moblerade rummet. När vi var klara var jag helt slut så fick ta en dusch så jag inte somnade. Kom ut och mös med älskling sen i tid till söndagsfilmen och efter den körde jag hem!

ska se om jag orkar ta på mig "kalas-outfiten" och visa för er sen! ska dock vila nu först.


första dagen

jag lyckades att försova mig första skoldagen..vaknade av att mina kompisar stod och knacka på mitt ruta. Då insåg jag att jag försovit mig. Iallafall första skoldagen är avklarad, har ju ingen svenska denna terminen så nu slutar jag tidigt på måndagar och tisdagar.

sure it is

i fredags såg jag ut såhär! men nu ska jag sova. Godnatt

underbara helg

har precis packat min skolväska. Kändes lite konstigt att göra det eftersom det var så länge sedan man gick till skolan nu.Men nu laddar vi upp för en ny och en sista termin. Sägs alltid att denna terminen bara flygger iväg. Finns ju massa lediga dagar, sportliv,påsklov o.s.v och så har jag även praktik denna terminen.

Imorgon slutar jag hyfsat tidigt så får bli mer uppdatering då om min helg bland annat. haft en underbar helg även lite slitsam på slutet. berättar imorgon. Är väldigt trött nu så tänkte lägga mig tillrätta. Men blir nog några outfits bilder först, om det finns några bra bilder vill säga.

tack och hej för mig.

what to do..

sitter i soffan och ser ett sjukt program nu med martina och natta. Vi har varit på burlöv center idag och shoppat med tessi också. fick lite med mig hem. snart är det premiär av lets dance. Min pojkvän ska förresten sova här inatt. ska visa outfit bild sen när jag får tid med.


nu kallar sängen..

har sett klart kommisare späck, eller sett och sett har mest fixat lite på datorn och även snackat med mitt hjärta på telefonen. Har iallafall nyss sattit på en ny film, sommaren med göran. Och den ska jag verkligen somna till nu. Snart skola igen ju, dags att vända tillbaka på dygnet igen tyvärr.
Imorgon ska jag kanske prova på något nytt, om jag hinner och orkar. Mer information om det imorgon. Godnatt

movie night

har fortfarande inte somnat, Kollar på kommisarie späck och det började även precis att åska. Vi har nog världens konstigaste väder.


long time

har nästan precis kommit hem från jobb och nu snöar det igen..tar ju aldrig slut. fick jobba längre än vad det var sagt så blev ingen film ikväll. har dock kopplat in filmboxen nu så jag har något att somna till. vi hörs imorgon!

yesterday


trött

jag är så trött att jag kan dö. Min kropp känner sig helt svag och jag ska snart dra iväg till jobb..har sovit hos min älskling inatt. vi åt där igår sen körde vi hit här åt lite tårta hämtade en filmbox o.s.v såg bounty hunter när vi kom hem till honom sen somnade vi. imorse har vi bara städat sen körde jag hem för en stund sedan. ska bara ta det lite lungt nu och äta innan jobb. efteråt ska jag bara ta det lugnt till en film, älskling kanske kommer och ser den med mig med.

idag

godmorgon. sitter och äter frukost just nu! är nyduschad också. Måste iväg till posten och fixa lite eftersom jag ska skicka tillbaka en klänning som inte blev bra. Sen blir det nog lite ärende med mammi.

funderingar

har legat och tänkte lite eftersom jag snart börjar min sista termin i skolan och snart tar studenten börjar tankarna komma. Är detta verkligen vad jag vill syssla med resten av mitt liv? om jag vill jobba inom detta så vill jag ju mest av allt läsa vidare för att dels få högre lön och sen även slippa det här "skit jobbet" som det kallas. Det är faktiskt stor skillnad mellan att vara en undersköterska och att vara sjuksköterska. Det är självklart att jag tycker om att jobba som undersköterska eftersom man verkligen hjälper folk i deras vardag och liv.

Men sen har jag börjat tänka på allt det negativa som finns runt om det. Är detta verkligen något för mig? vill jag göra detta resten av mitt liv? Jag hittar så mycket negativt, exempel:
-det är ett slitsamt jobb(som undersköterska iallafall) man använder sig av hela kroppen med ex, lyft o.s.v
-det är egentligen ingen bra lön för allt det man utsätter sig själv för
-naglar, man får varken ha långa naglar eller nagellack och jag personligen tycker det är skit fult utan långa naglar jag får nästan ångest, och jag älskar att sitta och pyssla med olika sorters nagellack och olika saker till naglarna.
-jag älskar även mode och kläder, Älskar att visa upp mig. När man jobbar inom vården måste man ha särskilda arbetskläder som inte är snygga alls!!
-älskar även att fixa med mitt hår, göra snygga frisyrer,locka,voffla och allt man kan tänka sig. I vården måste man ha uppsatt i en hästsvans varje dag.
-att klä mig i massor snygga smycken är även en sak jag gillar så mycket, inom vården får man inte ha smycken.
-man måste jobba helger och helg är just det i veckan som man ser fram emot. Att man har avklarat en hel arbetsvecka och nu ska få ledigt. Om man då ska jobba helgen vad har man då att se fram emot?
-alla helgdagar som alla andra är lediga på kan man även råka på att jobba på. Julafton/nyår o.s.v när man sedan har familj och fått barn är det inte så kul att behöva lämna dom på en så "stor" familje dag.

Så många tankar och ingen aning om vad man ska göra.

my day

imorse när jag vaknade tog jag på mig och sminka mig direkt. sen körde jag till ica handlade bullar och träffade emma, Körde henne till malmö sen körde jag direkt därifrån till emil. Hade ju med mig bullar så vi åt det med hans familj. Hade en heldag där, massa mys och var även ute och gick en sväng. Körde därifrån direkt till jobb sen och nu har jag precis kommit hem från anna&jonas för anna fyllde år idag!


tonight

ikväll såg jag ut såhär. Hade mycket nytt på mig. Ni kan se de nya sakerna i inlägget under!

fler saker

tänkte visa vad jag shoppat idag! ni kan se en del av sakerna på mig i ett inlägg som kommer ovan snart.

deo och hårband

underkläder

längre linne

tjocktröja

långarmad tröja/tunika. Skit snygg på!

örhänge

armband

kuddar med silver/guld paljetter

sakerna blir inte lika bra på bild som i verkligheten, dock kommer ni ju få se kläderna sen på outfit bilder o.s.v

facebook


jag gissar på att någon har haft tråkigt idag eftersom att jag hade trettio nya händelser på facebook när jag loggade in idag, haha!

ska snart köra till pojken min, hör av mig när jag kommer hem igen.Ska bjuda på bilder då!


later

nu har jag varit och shoppat, hittade en del. Ska visa er senare idag tänkte jag! ska hem till min älskling om en stund och mysa lite bara. Här får ni iallafall dagens outfit.

Shopping på G

är fixad och klar, visar outfit bild sen. Ska närsom helst ut och skrapa bilen,det värsta med vintern!! iallafall, sen ska jag och frida köra en sväng till nova. Hörs senare

från tio till elva

Nu tänkte jag bjuda på min nyår i bilder. Ni kan läsa allt i inlägget under






























nyår i ord

innan jag tänkte visa bilderna från min nyår tänkte jag skriva och berätta lite först! det finns dock inte så mycket olika bilder för kameran hängde inte med i svängarna, men några är där!
Jag vaknade upp hos min älskling så körde vi först till nova för att byta hans skjorta som blev fel i storleken. Kom till stp och hämtade upp tessi och danne. Vi körde först och handlade raketer sen vidare till citygross för att handla till kvällen. Vi lämnade av dom igen och hemma hos mig började jag och älskling att städa. Sen fixade jag mig så tränade han lite och efter det fixade han sig också. Danne kom hit och jag körde och hämtade tessi samtidigt som jag lämnade av mamma. När vi kom hem var killarna i full gång med maten, blev tacos. Något som går hem hos alla. Vi åt det och sedan fixade jag klart mig eftersom jag inte alls hunnit! under tiden jag fixade mig och tessi tittade på gjorde killarna chockladpudding. Som vi sedan åt. sedan trillade folken in. Vi var lagom många tyckte jag och kvällen blev lyckad. Vi började med lite kortspel för att liva upp stämningen sen fortsatte allt i sin takt. Klockan tolv gick vi självklart ut och smälde lite. Fick en nyårs puss av min älskling och sedan fortsatte vi där inne igen. Hälften gick dock rätt tidigt eftersom de fått för mycket i sig och typ sov. Någon somnade på toaletten och fick sedan hjälp hem..Haha. Somnade brevid mitt hjärta vilket är världens underbaraste känsla.
tack för en lyckad kväll och start på nya året

idag


if you want to

har varit hos min pojkvän en liten liten sväng, lämnade lite gott+en värmekudde bara. Nu är jag mitt inne i en film, men den slutar nu klockan 7 och då ska jag se teen mum. Tror jag lägger upp bilderna sen, ni ska iallafall få en outfit bild. Talk to you later

a couple of days..

nu tänkte jag visa vad jag handlade härom dagen när jag var på nova med min pojkvän. Inget märkvärdigt bara intressant för er att se kanske? vad vet jag.




de första örhängena köpte jag till min nyårsklänning, och det sista skärpet har jag även i brunt!

min nyårsklänning


favorit serie

nyss sett det sista avsnittet av O.C det var sorgligare än vad jag kom ihåg det, grät somfan iallafall. Nu är det iallafall slut och det är alltid lika bra, borde gjorts fler avsnitt för man vill aldrig att det ska ta slut..



morning

godmorgon. jag ska inte glömma att visa vad jag handlade för någon dag sedan när jag var på nova med min älskling. Måste bara orka fota! dock var det inget märkvärdigt men ändå. Trött är jag fortfarande så blir att ta det lite lugnt framför tvn nu iallafall.

första dagen på nya året

jag kom inte hem förän runt 12 tiden nu ikväll. Min faster kom hem lite efter åtta men då var jag & tessi mitt inne i fångarna på fortet sedan blev det bara att vi stannade kvar där. Min kusin somnade så sedan tittade jag,tessi och min faster på patrik 1,5 och även mamma mia. cirka kvart i 12 körde jag tessi hem sedan körde jag själv hem. Tänke sova nu, har varit trött länge men har inte riktigt fått tummarna loss och lagt mig. Har lagt in nyårs bilderna på datorn med så dom kommer inom kort. Först ska jag sova! godnatt

tack för att du är just min pojkvän älskling. Går inte att beskriva hur lycklig jag är som får vara en del av dig. Du gjorde min nyår oförglömlig. Du brydde dig verkligen om mig,det älskar jag med dig!


barnvakt

sitter hemma hos min faster nu med tessi för vi passar min kusin. Vi har ätit bakis mat, Pizza och Mcdonalds. Nyår igår var väldigt lyckat och trevligt. Ska bjuda på bilder sen, antagligen på måndag eller imorgon kväll. Men imorse vaknade man med världens bakfulla..inte kul. Men nu ska vi plocka fram choklad och läsk! hörs sen

RSS 2.0